Имам едно скромно тврдење од историјско значење

Имам едно скромно тврдење од историјско значење
Koce_udarnik
 
Никогаш пред одлуките на АСНОМ народот со словенски јазик на подрачјето на Географска Македонија не се нарекувал македонски и сите докази водат кон тоа дека со векови се нарекувал бугарски и српски, со тоа што во доцниот 19 век имало маргинални движења и домашни и странски интелектуалци кои се залагале за постоење на посебна етничка група,Македонци, чии фантазии стојат во остар контраст со илјадници документи од средниот век до 1944 и понатаму.

Нека ме побие некој со аргументи.......
Christian
quote:
Нека ме побие некој со аргументи.......

otvori biblija i ke gi pobie site tvoi ili na bil koi teorii za Makeodnija i Makedonskiot narod.
PS. BAN!!!!
ArIeS A da go potvrdis ti ova so dokumenti?
Duhot na Vovata "A da go potvrdis ti ova so dokumenti?"

Baraj niz forumov - gastokljav se potrudil da gi postavi.
slasa odi na ban i e zaklucuvam temava . neka odi vo balgarija

Nas ovde ne ni trebaat bugarski lajna . smrdet od daleku