mi se svigja ovoj poteg ..
mi se svigja ovoj poteg ..
OooOo ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПРИВАТНА БАНКА Еурокард - мастеркард без депозит Интернационална приватна банка вчера ја промовираше кредитната картичка Еурокард-мастеркард, што ја одобрува од јули годинава без депозит. Со картичката се користи обновлив (револвинг) кредит од 30.000 денари, за плаќања во земјава и во странство. "Со картичката може да се плаќа во 21 милион продавници во светот и да се подига готовина од 600.000 банкомати. Во Македонија, со картичката може да се плаќа во 600 продавници," рече вториот директор на ИПБ Методи Мајнов. Со картичката може да се купуваат стоки и услуги на рати во 30-ина продавници за мебел, бела техника, за компјутери како и во туристички агенции. Кредитот е денарски, а процедурата за добивање на картичката е поедноставена: треба да се склучи договор со Банката и да се се достави потребната документација, но не треба да се остави депозит, туку само да се обезбедат двајца жиранти. Потрошените месечни износи треба да се надоместат во рок од 60 дена од трошењето, односно 30 дена од испраќање на изводот. (А.С.) shto mislite vie? OooOo
slasa micko i jas na istoto nasednav
Whitebaby Epa pazete malce so toa nasednuvanjeto, OooOo e provokator prva klasa se so cel da mu nasednete Whitebaby
micko a da go dades na latinica...zosho mene nekako ne mi se chita na ovoj jazik sho si go pishal.
OooOo a view/encode/cyrilic da probashe :) OooOo
micko ih pero da si ibes vekot ... sho ti se vika nauka
LUTA PIPERKA
quote:
ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПРИВАТНА БАНКА Еурокард - мастеркард без депозит Интернационална приватна банка вчера ја промовираше кредитната картичка Еурокард-мастеркард, што ја одобрува од јули годинава без депозит. Со картичката се користи обновлив (револвинг) кредит од 30.000 денари, за плаќања во земјава и во странство. "Со картичката може да се плаќа во 21 милион продавници во светот и да се подига готовина од 600.000 банкомати. Во Македонија, со картичката може да се плаќа во 600 продавници," рече вториот директор на ИПБ Методи Мајнов. Со картичката може да се купуваат стоки и услуги на рати во 30-ина продавници за мебел, бела техника, за компјутери како и во туристички агенции. Кредитот е денарски, а процедурата за добивање на картичката е поедноставена: треба да се склучи договор со Банката и да се се достави потребната документација, но не треба да се остави депозит, туку само да се обезбедат двајца жиранти. Потрошените месечни износи треба да се надоместат во рок од 60 дена од трошењето, односно 30 дена од испраќање на изводот. (А.С.) shto mislite vie? OooOo
WHAT THE.........???????????????? Tell them that U love them each day as U might be gone tommorrow..........