скопје/сместување-СОС

скопје/сместување-СОС
selena
 
Голем поздрав од Хрватска.
Патувам во Скопје следната недела (конечно) со две другарки ама не успеавме досега да најдеме на интернет информации за приватно сместување, а хотели се доста скапи.. Ако некој може да ни помогне со информација каде и како да се најде сместување до некаде 15 евра по осеба или ако вие или некој кого го знаете нуди сместување,ве молам да ми одговорите.

Благодарам многу.
zlotty_co_380 Njdobro tie koga ke pristignes da pobaras , ili za pocetok da se smestis kaj prijatel ili poznanik, vaka potesko deka ke najdes privatno smestuvanje ama koga ke pojdes tamu sekako ke najdes, vidi po lokalnite vesnici najverojatno ima oglasi za privatno smestuvanje.
Mara Селена....не знам до кај ти е работата....ама најефтино НЕПРИВАТНО сметсување ти е во Феријален Дом, телефон (02) 3-114-849.

За приватно.....има огласи по телевизии ама треба некој да ти побара