кртови во владата кај Грујо

кртови во владата кај Грујо
orlak
 
Дали Зоран Крстевски е големиот крт инфилтриран во владата што ја формира Грујо?
човекот е своевидна моронизација на тип завиткан дебело во корупција и митовачење за што може да му се додели и највисока плакета за изминативе 16 години во кои опстојува како никој друг на политичката сцена менувајќи час пратенички час вицепремиерски фотељи, а освен лично богатење и промовирање блиски ново печени бизнисмени и друго не знае да работи.
впрочем има за него толкаво дебело досие кое СДСМ и ВМРО-НП ќе го искористат за своевидни цели против ГРУЈО, а овој ни малку ни повеќе ќе го става за вицепремиер.
nukleus Zoki e tipce koe znae koga da se povlece i zatoa pliva kako jagula vo site vodi.Ako Gvujo go namesti kako vicepremier podobro da si ja zeme Radmila koja so malku "plastifikacija" barem ke bide poreprezentativna pred megunarodniot faktor.So Krstevski korupcijata samo moze da procveta ushte poveke.
pero bravarot I toa e darba.
Uloga vezist MPT-vlada.
Barem da mu dadat tro akcii,da ne e so 192.
tane komita
Да, човекот си има големо искуство!

А дали ќе биде само Зоран!!??, ако е само еден, како ниеден!

Поздрав!