Слики од одмор

Слики од одмор
Mara
 
Фонтански одмор...

Mara најубав одмор по паркови и зеленила...


Mara одмор на клупа...и горна луфтиранција



Mara еве добар швалер за на одмор.....ух!




Mara еве ја Мара сега.....се спремам за нуркање и подводен секс!!!!


Mara еве го дарк!!!!!!.....додека јас бев на одмор, тој се уморувал!



Mara еве ме мене од задна перспектива.... предницата малку не ми ја бива, ама задницата....



Mara шо и влегло во гаштите на оваа колешкава? нема си ја измиено асално! блак!!!!


Mara опалааааааааааа......риба в мрежа!!!!


Mara не можам да ви дадам автограм....брзам за на плажа!!!!



Mara СТРАМОТА!!!!


Mara еве спомен-школки од мојот одмор...



Mara и жабите во фонтаната се на одмор....не плукаат вода веќе!


Mara на оваа одморот и се погодил...имало и ветре-развигорче


Mara барем велосипедот е под суво!!!!


Mara еве ме мене....ме препознавте нели?...е како не? кај што сум јас месечината грее


Mara оди и разбери кој кого го одмара на одморов!!!!


Mara добар душек....со поглед на море!!!!


Mara модерен купаќи за оваа сезона....па како стои...па, па, па!!!! НЕ ПАЃА!!!!!


Mara еве еден фатен на дело.......шмукувач!!!!!!!!!!


Mara еве ги сите швалерки на дарк....на едно место ги собрав!!!!


Mara патриот!!!!!


Mara некои претерале со ОДМОРОТ!!!!



Mara слика од Охрид



Mara на грчка граница



Mara Плавуша во Грција на одмор.
И приоѓа некој Грк, и подава рака, и вели:
- Христос Пападопулос.
- Навистна Пападопулос!
Mara
Чекаат македонците цел ден пред грчка амбасада. Излегува амбасадорот и овие му се жалат:
"Ај бе цел ден чекаме, нема смисла, побрзо може ли?"
"Доста бе, ќе чекате" и ги мава со камшик.
После некое време пак излегува, а овие пак се жалат:
"Де бе стварно нема смисла, може ли малку побрзо, окапавме тука?"
Овој пак ги мава со камшикот и вика "Море ќе чекате дур не цркнете ако треба"
Излегува третиот пат и им вика на луѓето:
"Слушајте вака, сега сите ќе влезете, ама има еден услов. На почетокот на редот кај што ќе ви ги даваат визите има еден црнец и ќе мора сите да ве опне од позади"
"Лелеее, па нема смисла, дај ставете двајца црнци за побрзо да оди редот"
mEnEmA_ ahahahahahaha ova e dobro :))))))))))))
Mona Lisa