Дали се обидувате

Дали се обидувате
Unreal
 
вашите неостварени животни желби и соништа да ги реализирате преку вашите деца?

Или со други зборови кажано,дали сте сакале да бидете нешто посебно во животот или нешто да остварите,но сте биле спречени поради условите што ви ги пружил животот,па сега вие како родители се трудите да му обезбедите на вашето дете подобри услови,од тие што сте ги немале вие,се со цел вашето дете да постане успешно,а воедно преку тоа да се оствари и вашиот животен сон?
Дали на овој начин децата несвесно стануваат заложници на таквите родители,дали родителите се огледуваат во своите деца?