Da se slusneme i vidime
Da se slusneme i vidime
didy Фино би било да сите посетители на овој форум се слушнат или видат Ако не е можно на овој форум на некој од месенџерите како јахо или на мајкрософт да се направи еден канал само за наши луѓе. Предложете нешто добро и да е остварливо