Unishtuvach na avtomobili
Unishtuvach na avtomobili
yURI Една 28 годишна Италијанка е уапсена поради тоа што оштетила 60 автомобили кои ја потсетувале на бившото момче. Бидејќи тој возел Алфа Ромео, несреќно вљубената девојка скоро два месеци, вооружена со ножици ги дупела гумите и „цртала“ по лакот на секое Алфа Ромео што ќе го видела. Таа е уапсена, откако полицијата почнала да ги надгледува поголемиот број Алфа паркирани во градчето Роверето во северна Италија, а при апсењето, првите изјави на девојката биле дека на тој начин сакала да ги изравни сметките со бившото момче кое ја оставило. Napomena: Ako nekoj me moze da ja cita kirilicata na forumov vo internet explorerot neka odi na View -> Encoding -> Cyrilic ( windows )