ludak
ludak
yURI ПОРАДИ БАРСКО СТОЛЧЕ - НА СУД Мажот кој барско столче возел со брзина од 80 километри на час, завршил на суд. Џон Саливан од Нов Зеланд успеал да го претвори барското столче во превозно средство, а откако го возел низ предградието Тауранга со брзина од 80 километри на час, завршил на суд. Тој е обвинет дека возел нерегистрирано возило, а поради тоа е казнет со 200 денови добротворна работа. Саливан се бранел тврдејќи дека бил пијан Napomena: Ako nekoj me moze da ja cita kirilicata na forumov vo internet explorerot neka odi na View -> Encoding -> Cyrilic ( windows )