uncle sam
uncle sam
OooOo [img]http://vest.com.mk/images/{064EBDF0-9531-4FB6-AF1C-D370765D427B}_germanija-2.jpg[/img] ДИЗЕЛДОРФ (РОЈТЕРС) - На карневалот што се одржува на улиците во германскиот град Дизелдорф прошета и оваа платформа од стиропор на која е прикажан германскиот опозиционене лидер Ангела Меркел како излегува од задникот на Чичко Сем, симболот за Америка. Меркел силно го критикувала противењето на германската влада за војната против Ирак и неодамна била во посета на Вашингтон. Парадите на "Розовиот понеделник" беше кулминацијата на уличните карневали кои се одржаа низ Келн, Мајнц и Дизелфорф.
Whitebaby hihihihihihihihihi... dobro e nema sho [:D]
Sunshine kreativni lugje [:D]