Zoshto Partijata e pod Romance
Zoshto Partijata e pod Romance
Obi Zato sho sme UNDERGROUND ahhaha
fio klonirana partija e ova... a u vrska so crvite... Long Live Obi!
OooOo Одлучиле газдите на Кока Кола да го зголемат прометот и отишле в црква да го замолат попот: -Може ли ти попе кога ќе ја кажуваш молитвата наместо "Дај ни боже леб наш насушен" да смениш и да биде "Дај ни боже Кока Кола"? -А не знам јас тоа, ќе морате да го прашате Св. Петар. Отишле после овие кај Св. Петар, му објасниле за што се работи и го замолиле да ја измени молитвата. -Ќе морате вие да одите кај Господ, сепак тоа е молитва и не можам јас тоа да решам. Отишле и кај Господ, а овој кога ги ислушал им рекол: -Само еден момент морам да се јавам кај Св. Петар да го прашам нешто...Слушај Перо, абе до кога ние имавме договор со оние од пекарата?
Whitebaby [:D]
Impolite [:D][8D][:p]