Borce nas !
Borce nas !
AaaAa Трајковски големиот притисок од јавноста за оставка го релативизирал, сведувајќи го на политички атак врз него и врз Доста. Објаснувал дека одлуката ја донел во духот на своето христијанско убедување дека на грешниците треба да им се простува. "Оставка давам, но сестрата не ја давам", рекол Борис, јасно ставајќи на знаење дека ќе направи се за да го заштити својот ментор кој го лансираше како претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ. PA Kales Angja ne mu e ravna bre:-))))))))))))
deni Boris Trajkovski- Slika bez ton hahahah zaso taka mu praat na boro , stalno go zaebavat covekot ni kriv ni duzen i onoj peder ljubco i onoj branko od site strani mu se zagnaa go otepaa chovekot , ja mislam deka boro e najfer od site nif i e najmiren i zatoa go zaebavat sega drzh se boro ne se davi