Oska Volkovo - Gjorce - Saraj
Oska Volkovo - Gjorce - Saraj
fio Melly, за твој атер ја отворив темава за да може Шема да си се искажува у врска со неговата населба, да не ми се мачиш ти со пастање по други теми [:)]
DJ_SHEMA Oska [:D][:D][:D][:D]
melpomena maksimalno kje se potrudam da gi vnesam tuka site mozni podatoci[:D]