Александар Македонски Конечно!
Александар Македонски Конечно!
Cyber-Man На мултимедијалното ЦД кое може да се најде на http://www.histopedia.com/ Александар конечно е наречен Македонски а не The Great.Инаку на ЦД-то има повеќе за Македонија ама во бесплатната верзија не се поддржани Македонските војски.Па ако некој го има целото ЦД би можело да ми го испрати или да даде линк за спуштање на full верзија.
AaaAa Aleksandar Makedonski e na mnogu mesta narecen Makedonski. Ne e ova prv pat.