Превод/Соодветен збор !!!
Превод/Соодветен збор !!!
GROBAR Ми треба превод или соодветен збор за "Upload" како да го преведам... Прикачи Испрати Постави Достави Закачи?????
Obi da vi go prikachit Mamish ednushka vas :)
GoDsHaNd Iiiiiiiii, od kaj se pojavi ti be:)))
ozonce Postavi e zobrot koj se koristi za Upload vo makedonski prevod
BorisVM Postavi ili dostavi e OK.
GROBAR Мислам дека подобро е Постави бидејќи "deliver" е Достави