Sex na prv sostanok
Sex na prv sostanok
AngeIGirl Aj da ve vidam da ili ne? lichno .. ja bi zoshto da ne .. ako e dovolno jebozoven tipot sekako deka da ne se propushtaat takvi priliki :)) a ako ne ... nema :)))
RaGeAnGeL veruvam jas vo nego[:)]a i da promashi ke si ima vtora shansa[:p][;)]
cyber_x a be sto e vazno koj e ili koja e.. vazno e da se rabote.. :))))
SpaceLily cyber_x te obozavam...loooooooooooooooool
GoDsHaNd Znaci cyber_x kaj tebe e vazno samo dupka da ima ?:)))
RaGeAnGeL dark morase bre analot da go spomnis??:))) krume cekaj ne kaj trafinine vo ftornik vo 17:28
SunLight cyber mislam po strumicki e
cyber_x kopacot.. so vikase amamon i ke gi cekas ovie.. zatoa se zalese peer deka te boli mnogu rakata? [:p] btw. doagam so rejsot u 14:47, spremajte kafe [^][^]
SunLight pak ti so to kafeto ke ti se stemni more samo ko ke i kazam na loshotijata mislise [:p][:p]
cyber_x lolz, SunLight.. losotii eden ton gi ima.. identifikuvaj ja doticnata.. [:D][:)] a be rejs stvarno na strumicki e? i koj kogo na kraj opna na prv sostanok?
RaGeAnGeL nikoj nikogo cayber_x za da opnis nekogo naprv sostanok treba jako da se pokazis i dokazis ama od ovie ovde tesko deka nekoj takva rabota ke naprajt:)))
cyber_x lolz.. kuce so lae ne kasa, taka vikaat... SunLight, te pozdrai peer onaa od Ohrid [:D][:p]
AngeIGirl rege i krume .. ne vi e sram be da ve chekam pred amamon na tie studoj??? c c c c lazgovci dvajcata :((( ne se dogovaram vishe so vas taka da znajte ... i nemoj ste mi pobarale... neshto do posle nova godina
cyber_x a mene nikoj ne mi kaza deka toj i taa ustvari tebe ke te cekale tamo.. c c c c [:D][:D][:D]
SunLight cyber_x turimu grot na site se so e od ohrid ne valaaaaaaaaaaaaaaaa:o)
cyber_x jok brat.. ima edna cura od ohrid so odi na forumof.. taa vredi za site drugite.. nego koa ideme ohrid ?? [:D][:D]
RaGeAnGeL AngelGirl a ti ma bi ....so mene na prv sostanok a.....ili da go skoknime sostanokot i da se fatime za rabota??:)))
SunLight cyber jas ke te cekam re so se sekirash heheheh
DaRkJeSuS aj da ne se lazime:).. nikoja od vas ne dava na prv sostanok:) ke ve zborvat lugevo posle:)))))))))) a ova MAZINJAVA na forumov i da saket ne znaat kako da pobarat na prv sostanok;) taka da site ke si odite doma vlazni ama ne ebani:)
cyber_x pa veke koa zborime za seks na prv sostanok.. sigurno pazime so kogo bi iskocile.. neli? :)))
SpaceLily sunlight jas mozda ke sakam ...ali prasanje e so koj?....darkjesus.....vo potpolno se slagam so tebe:))
dbk poooooooooooo kikikikikikikikikkiik i posle koga ke se rascesaat po toa vlaznoto lelelelel tesko da se odmijat prstite posle:))
DaRkJeSuS mene mi izgledate site ko da vi trebat edno dobro perdashenje:) pa namesto da delite mislenja na forumov.. trk vo najbliskiot kafic i shmekajte:)
PressMeAna abe ne znam ama jas mislam deka denes ili mozebi odsekogash bilo taka, ama mashkive gledaat da si zavrshat rabota i ne im e mnogu vazno dali i devojkata ke e zadovolena...ne vikam deka nema od onie drugite ama sepak...
AngeIGirl more da vidish kako sakaat da znaat dali si ili ne si zadovolna ....
PressMeAna heheheheheheheheeh abe gi interesira onaka dali bil dobar ako se potrudil barem da te zadovoli..a ako ne se ni trudel togash ne ni go interesira, vazno si ja zadovolil toj svojata potreba i chao prijatno...
The`bItCh ne sum bas aktivna tuka ali...girls..vo pravo ste :o))
AngeIGirl
quote:
Originally posted by PressMeAna
heheheheheheheheeh abe gi interesira onaka dali bil dobar ako se potrudil barem da te zadovoli..a ako ne se ni trudel togash ne ni go interesira, vazno si ja zadovolil toj svojata potreba i chao prijatno...
kako da ne ... mislish seedno ke mu e ako slushne posle od drugarite/kite deka si se zalel/zalela od nego/nea??? ne veruvam ... nema da mu e seedno zatoa ke gleda da te zadovoli :))))
PressMeAna hehehehehhehehe toj si ja zavrshil svojata rabota posekako...a sekako i deka ke mu bide egoto povredeno ako doznae deka bil losh taa vecher:) koe mashko saka da slushne deka zenskata e razocharana od nego? nikoe... a za zalenje...hmmm...mislam deka ne bi se falela naokolu so koj sum bila i kako sum pominala osven se razbira na najbliskata drugarka:)***
The`bItCh eheheheehe mozno e masko da ne te zadovoli..ako pri sexot ne svrsite zaedno...ako toj svrsi pred tebe najverojatno ke go maci dilamata dali ti si svrsila zaedno so nego...ako toj pominal ubavo taa vecer ti ne...sigurno ti nema da sakas da imas nisto so nego ponatamu..a toj bi te sledel sigurno zatoa so bi sakal da ima uste veceri kako prvata vecer .....btw...ubavo rekof jas sex na prviot sostanok NE ..vie use me ubeduavte deka ...da bi mozelo ama bez obvrski ...psss....NE NE NE NE i NEEEEEEEEEEEEeeeeeeee!!!!!!!!!! :o))))
AngeIGirl abe ne mislev deka ti ke shirish muabeti po site so kogo si bila i kako si pominala .. tuku chisto onaka .. sekako deka ke te prasha dali si zadovolna .. i nema da mu e seedno koa ke mu rechesh deka ne si :))
NARCIS` katja ne si ti za ovie temi :) malo si :)
PressMeAna te razbiram sho sakash da kazish i vo pravo si... a katja...za svrshuvanjeto...zenskoto moze i da glumi deka svrshila a mashkoto da misli deka bil dobar a vrska da nema...toa bi go napravilo zenskoto za da ne go otera vo depresija mashkoto, ako e dobrodushna se razbira:)))))))))
stefani seks na prv sostanok da ama samo ako go znajs coekot inace stvarno do negde mojs da se zaebis:))) sepak ne e do kondomot :))))
PressMeAna hehehehehehheehhe abe macush jas prethodno spomnav i lichnost koja ednash ke ja vidish i ti zastanuva zdivot i si prajsh filmovi kako bi bilo so nego da ja pominesh vecherta i pochnuvash da flertuvash...a za choek sho go znajsh...nikogash ne mozesh dovolno i celosno da go zapoznaesh chovekot kakov e odnatre:)
NARCIS`
quote:
Originally posted by PressMeAna
te razbiram sho sakash da kazish i vo pravo si... a katja...za svrshuvanjeto...zenskoto moze i da glumi deka svrshila a mashkoto da misli deka bil dobar a vrska da nema...toa bi go napravilo zenskoto za da ne go otera vo depresija mashkoto, ako e dobrodushna se razbira:)))))))))
devojko malo e devojceto cabe mu objasnuvas [:)]
AngeIGirl jove a da podnapisheshe ti neshto :)) nego za temata :) maco .. ne si se nashla vo situacija da ti se ispravi pred tebe tip .. onaka shto bi rekla adrijana da ti zastane zdivot .. onaka jebozoven .. odma na krevet te asocira .. ne bi otishla so takov??? jas ne bi mu prostila da mi padne vraka :)
SpaceLily bate be sex manjak eden:))))
NARCIS` heheh ti imas dadeno na nekoj od prva ??? a dado ?:)
zarerulzz ajde so mene
HaCkEr` Pa shto znam ako sum zapijan.. i ako ne znam shto praam kako edna sluchka vo ohrid.. NE.. nikako ne razmisluvam.. samo ako tipkata gi ima zadovolitelnite KVALITETI:)))
PressMeAna wooooooow ... huh ... chek da se svestam malce ... ne mi se vervit deka stavi nova tema i toa hmmmm:)
AngeIGirl ajde ne mi zabushavaj odma .. ili odgovaraj na temata ili ne .. ke brisham se shto se postovi bez vrska da znaete :)
PressMeAna a prajme muabet ako si trezna/trezen ili pijan/a?
AngeIGirl bez razlika :) opshto kazi ti i ako si trezna i ako si pijana :)
The`bItCh hmmmm......SEX na prf sostanok vo nikoj slucaj ... a zs !? zs ne si dovolno zapoznae so licnosta so koja sakas da imas vrska ... posle sexot moze naredniot den da ti rece pijan bef ne se sekavam na niso a ti..posle 9 meseci da rodis nekoe bebiste gadno i...da stanes samohrana majka...ok..ima resenie za bebeto abortous ali ne e to to...zs da mu odzemis zivot na nekoj ?!?! za SEX na prviot sostanok!? no way SEx na prf sostanok ... spored mene ...!
PressMeAna abe ne ti treba da go zapoznaesh nekogo ako sakash samo da gi zadovolish svoite seksualni potrebi...pa makar i utredenta da ti kaze deka ne se sekjava na nishto...a sho ako ne e pijan i ti se pushta i na kraj zavrshivte vo krevet?...sepak ke si pominesh ubavo taa vecher...zoshto da ne
AngeIGirl abe ... vo deneshno vreme imaat izmisleno lugevo milion preparati za zashtita :))) taka da za bebishteto nema gajle :)) a toa za pijanstvoto :))) pa shto ako bil pijan :))) vazno vecherta ubavo si pominavte??? si ojdovte zadovolni dvajcata??? ne znam dali ti si se nashla vo takva situacija ama ima momenti koga ne mozesh da odoleesh na iskushenieto :)
PressMeAna heheheheheheheheheheeheh ah toa iskushenie...jas mislam deka ne sekoj den, ama mnogu chesto i sekoj posakuva da se najde so nekoj vo krevet, a ne go ni poznava...ednostavno mozi fizichki te privlekuva i flertuvash...toa e super chuvstvo...
AngeIGirl a aktot ushte posuper :))))
The`bItCh ahahahahahahhaahahhha e pa ako...e ubo da si pominite...zs da ne spies so onie plateni prostituki i maski i zenski ... tuku so nekoj si :o)))) a za bebisteto i jas rekof dek ne e problem...ali ako bukni KONDOMOT posle .... dete ...hahaahahaua
PressMeAna hehehehehe aktot sea ne mora da znachi deka ke bide super...shto ako izgleda super onaka, a ne uspee da te zadovoli ili se pokaesh ushte odma zatoa shto si mislela deka ke e super a ustvari toj ne e ona shto misleshe deka e...od edna strana dobro e toa a od druga strana ne e..sepak e rizik:)
AngeIGirl abe znaesh kako ... sekoj ispit ima i popraven :)) taka da ako ne e ona shto si ochekuval/a od nego/nea togash ili ke odish na drug partner koj mislish deka ke bide toa shto sakash ili pa ke mu kazesh na segashniot partner/ka shto ne e onaka kako shto sakash pa ke mu/i dadesh popraven ispit :))) ima reshenie za site stvari :)) a katja toa shto vikash ako pukne kondomot .. pa dobro be lugevo izmislile i tableti protiv bremenost .. pa ako ti e rizik so kondom ete ti tableti ... ima reshenie za se .. rabotata e kolku sakash :)
NARCIS`
quote:
Originally posted by AngeIGirl
jove a da podnapisheshe ti neshto :)) nego za temata :) maco .. ne si se nashla vo situacija da ti se ispravi pred tebe tip .. onaka shto bi rekla adrijana da ti zastane zdivot .. onaka jebozoven .. odma na krevet te asocira .. ne bi otishla so takov??? jas ne bi mu prostila da mi padne vraka :)
jak post[:)]
AngeIGirl joveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne mi zabushavaj sea .. daj otvori se pls .. ne se srami :))
PressMeAna mora da i se sluchilo...mene skoro sekoj den mi se sluchuva toa...:))) i si vikam vo sebe:ah da mi prajsh ona sho ti mislammmmmmmmmmm hehehheeh Narcis...ako e malechka...treba da uchi:) se uchi od postarite jas mislam:)
NARCIS` a u vrska so temata vesnic... koga nekoja devojka mi krenala pritisokot onaka visoko bez razlika dali ja znam ili ne...ako mi se pruzi sansa da ...krevetot ne i bega :)
NARCIS`
quote:
Originally posted by PressMeAna
mora da i se sluchilo...mene skoro sekoj den mi se sluchuva toa...:))) i si vikam vo sebe:ah da mi prajsh ona sho ti mislammmmmmmmmmm hehehheeh Narcis...ako e malechka...treba da uchi:) se uchi od postarite jas mislam:)
da se uci ...ama katja mnogu pomalecka i ipak mislam deka ne e e za ovie muabeti :) [:)] katja ne se ljuti [;)]
AngeIGirl vo pravo si adrijanche deka treba da uchi od postari :)) a toa deka sekoj den ti se sluchuva .. aman mor pa ti :)) kontroliraj malku hormonite ;)) a jove za toa deka krevetot ne i bega .. se slozuvam :))) i jas sum za toa :))
Causesku Искрено не верувам дека има машко, што не сака да ја легне девојката на прв состанок , нормално ако го задоволува [:)] А пошо и јас сум машко, значи ......сакам да ја легнам, али нормално ако ги исполнува условите [:D]
NARCIS` abe devojceto si sakas so ima tuka loso :))
PressMeAna [quote]Originally posted by AngeIGirl
vo pravo si adrijanche deka treba da uchi od postari :)) a toa deka sekoj den ti se sluchuva .. aman mor pa ti :)) kontroliraj malku hormonite ;)) abe vesne ne me sfakjaj sea i ti tolku bukvalno:)))))))) ama evo momentalno si pram film:)))))) znaesh na sho mislam huh:)))))
AngeIGirl a koi se uslovite causesku :))) jas mislam samata fizichka privlechnost ustvari sexualnata privlechnost e dovolna za takvo neshto ne mislam deka treba nekoi posebni uslovi da se ispolnuvaat za sex na prv sostanok ... a ako zborime za uslovi toa e veke neshto podlaboko od temata :)
PressMeAna a narcis...sho ako ti i frlish oko a taa ne te recka?:)
AngeIGirl am ne zborvime za takvo frlanje oko .. zborime za vzaemna sexualna privlechnost ... da se razbereme :))
Causesku Ангелче :) Баш на тие услови и мислев....само наместо да напишам "да ме задоволува сексуално" пишав услови :) згрешка :)
NARCIS`
quote:
Originally posted by PressMeAna
a narcis...sho ako ti i frlish oko a taa ne te recka?:)
Rani si go gleala filmot ....toj kopiljot so vika....desanka rodzaci[:D][:D][:D]
PressMeAna ne sum go gledala:( hehehehehehe
AngeIGirl hahahahahhahahhahahahhahah me iznasmea be jove .. desanka :)))) aj za vas lesno e desanka a nie??? ako toj sho sme mu frlile oko ne ne recka/?
PressMeAna epa togash kaj nas leva-desna ke se menvime:)))))))))))))
NARCIS` hahah dobar predlog ti dade drugarka ti :)))))
PressMeAna ama nekako ja nema da odgovori:) mozi se sramit
AngeIGirl :))))))))))))))))) sexy shop :)
PressMeAna eh...daleku ni e skopje za da ojme vo valijant...ama mozi ke se najde nekoj sho ke ni donese po narachka...ama ako vekje ide nekoj navaka da donese pomagalo neka ne nosi ich, neka pomogne toj:)
AngeIGirl hehehehhe ke se najde vo krizni vreminja :))) ma da .. ne veruvam deka ima mashko shto moze da odbie zenska shto mu nudi sex na prv sostanok :))
PressMeAna heheheheheheheheehhehe e da...i jas taka mislam...i da ne mu se dopagja toj ke se opijani i lesno mozesh da go zavedesh:) braos angelche se gordeam so tebe kissche
AngeIGirl uramime i doma za spomen chuvaj me :)))
PressMeAna ne moram da te uramam jas i onaka te imam doma:) kissche
AngeIGirl ajde bre mazi oglasete se .... bi odbile nekoja ako vi ponudi sex???
PressMeAna i zsh bi ja odbile:) ama mislam deka ne pishat zatoa shto nema da odbijat:)
AngeIGirl sramezlivi ni se mazive ovde :))
NARCIS` ja cekam na Strelec postar e ima predos :)
Causesku Ја не одбивам, ама како што кажав, само акое девојката убава,чиста и др. [:D]ја легнуем,мислам ако ми даде [;)]
NARCIS` a ako ne ti dade ...drkaj na nea peer :))))
AngeIGirl jove ti bez strelcho ne znaesh da kazish???
Causesku Јове , не се вика "Дркај на неа " Се вика "Леванка Десанка " [:D][:D][:D]
NARCIS` nope,cekam negov komentar prvo :)
Strelec
quote:
Originally posted by NARCIS`
nope,cekam negov komentar prvo :)
mnogu ste brzi so postovive... ne mozam da ve sledam...:))) vaka sega... sex na prv sostanok NIKAKO... sekogas postoi opasnost deka e pratena od zenata doma...:) znaci, prvo eden kratok obid da se vidi dali onaa sto mi ponudila sex gi zadovoluva kriteriumite... pa potoa eden izvesen period ke treba da se analizira situacija i da se otkrijat vistinskite motivi na zenskata...:) pa i toj test ako pomine... e togas... e tuka ne kazuvam sto bi napravil...:))) ako epten ve interesira, probajte...:)))))
AngeIGirl da be .. taka ke i mine merakot za sex .. i posle sho ste napraile??? ne zborime za sex vo vrska zborime za one night stand :)))) ako se razbirame ;)))
PressMeAna imash tema tamu za mesto omileno za sex mozesh tamu da se izjasnesh:)
Strelec
quote:
Originally posted by AngeIGirl
da be .. taka ke i mine merakot za sex .. i posle sho ste napraile??? ne zborime za sex vo vrska zborime za one night stand :)))) ako se razbirame ;)))
aha... jasno... toa e veke druga situacija...:) ok... normalno deka petka-glava nema da frlam za takva rabota... e sega, posto jas sum so malku poinakvi uslovi... neli brak, ti rekov - mi rece... vaka bi rekol... koga ne bi bil vo brak, togas e se' jasno... dilemi nema... dobra zastita samo i... aj na Zdravje... arno ama... vo takva situacija kako mojava, mozgam edno minut-dva i donesuvam odluka... a odlukata e...:) e ne kazuvam...:)))
cyber_x a be toa za prva vecer sex.. nema problem.. easy job.. ali sto znam dali ke planiram da iskacam posle so nea.. cim sum ja legnal prvata vecer.. prasanjeto e, dali vaka pravi so site decki sto iskaca.. i normalno zaklucok e deka curata ima dosta na kilometraza.. tetush.. sto ti bidna bre u zadnje vreme, sve nekoj vakvi topici staas? [:D]
AngeIGirl reshov da ve razrdam malku cyber :)) a toa shto legnala so tebe od prva vecher nemora da znachi deka so site legnuva od prva ... i posle ke se chudite zoshto devojkite ne vi davaat od prva vecher .. pa od vakvi razmisluvanja "ke razmislam dali ke i se javam posle toa a?"
cyber_x ihihihihi.. ako e nekoja dobra devojka.. ic nema da se cudam i da se zalam ako ne dade na prva vecer.. [;)]
AngeIGirl a ako dade ke se zalish??? ili odma utredenta ke padne komentar vo stil .. bev so onaa orospijana
cyber_x ides u krajnosti sea.. :) sakase mislenje od maski, ete ti.. ama ne ti odgovara :)) no comment veke na temava [:D]
AngeIGirl abe sea sho .. daj iskren odgovor.. ili ako ne sakash ti daj nekoe drugo mashko neka odogovori :)
MissHell
quote:
Originally posted by AngeIGirl
Aj da ve vidam da ili ne? lichno .. ja bi zoshto da ne .. ako e dovolno jebozoven tipot sekako deka da ne se propushtaat takvi priliki :)) a ako ne ... nema :)))
MOZI ! AMA DA GO BIVA =)))))))))))
OooOo a tursko kafe posle vechera davaat?
MissHell
quote:
Originally posted by OooOo
a tursko kafe posle vechera davaat?
Mn sakush .. =) utrinsko mozi ? =))))))))
AngeIGirl
quote:
Originally posted by OooOo
a tursko kafe posle vechera davaat?
i lokumche dan sakash????
OooOo ne, samo cigara i pepeljara
AngeIGirl za pienje neshto?
OooOo sea za sex se zbori ili za pienje ???
AngeIGirl am temava e za sex ali kako i site drugi temi i ovaa gledam ke se unishti :)) a inache ne e za pijachki :))) ja bi kafe i cigara posle sexot :))
OooOo pa ja prashav dali kafe sluzhat, ti mene lokum me prashuvash dali sakam ... belja rabota [:D]
AngeIGirl domakjinka be :))))
The`bItCh ahauahauhaauhauhahauahauahauhaauhauahua ANgel ke izgubit i ova smisla ko so mi se gledat mene :o)))
AngeIGirl hehehehe ne be src ... dosega nemat izgubeno :))) samo malku treba megu redovi da chitash :)))
The`bItCh ahahauahuaa me mrzese ...nema da izgubit smisla samo nekoj postovi ke zabegat malku od temava neli bejb :o) ??
AngeIGirl nema da dozvolam .. ke brisham :)
AngeIGirl i ke te zamolam da se pridrzuvash i ti do temata ... vakvi prashanja na PM :))
The`bItCh pa.....kazaf i vcera i denes pak ke kazam.....sex na prf sostanok ne! zs potrebno e vreme da se zapoznajs so toj so koj planiras da ojs....da vidis dali e za tebe ....e tek posle sex ....a sex odma zdr i aj v krevet ne ne i ne!
PressMeAna e dobro sea ne zdr i aj v krevet:) ke se napiete nesho zestoko i posle sama ke barash:))))))))))
AngeIGirl da beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do pijachkata e :PP
PressMeAna hehehehehehheeh abe ne deka e do pijachkata tolku ama sepak ima nekakva uloga:))))))) sepak prviot pogled ko ke mu go "frlish" na nekoj toa e najvazno i primarno za ti so nego da zavrshish vo krevet taa vecher..jas barem taka mislam...a kazav i prethodno samo ova e so drugi zborovi:)
AngeIGirl ma se e do hrabrosta i zelbata mislam :))) nekogash se nema dovolno hrabrost da se kaze shto konkretno se saka od nekogo ... bilo mashko bilo zensko ... momci se izvinuvam ama mora da priznaete deka ne sekogash imate hrabrost da i prijdete na nekoja devojka :) ... a isto i nie devojkite .. taka da .. dokolku se sluchi da se i dvajcata dovolno hrabri da si prijdat eden na drug i da si kazat shto im se namerite i zelbite .. moze da bide i neshto poveke od one night stand mislam :))
PressMeAna ama nekogash mashkite i se uplasheni da i prijdat na nekoja devojka za da ne bidat odbieni i so toa ostanuvaat povredeni i se prashuvaat shto im e greshkata... ima mnogu sluchai koga chekaat zenskoto da go napravi prviot chekor od zapoznavanje pa se do muabet za nesho povekje:)
AngeIGirl a ima i sluchaevi koga i posle prviot chekor napraven od zenska strana povtorno se drzi nastrana i se plashi da prijde .. ali ne znam zoshto :)) mashki pls objasnete :)
NARCIS` zatoa shto ima zenski shto se blamiraat ... znaci poslem prvata reakcija na zesnkata ako mashkoto ne ja jebe ...se ima izgoreno..kratko i jasno ;)
The`bItCh ahahahahaah kako dobro kazano :o))))
SpaceLily bate jas na prva ne davam...ma jok bre.....kakvo davanje..."ja zivo meso vo mene ne pika"...na prva mislev:))))))
SunLight a ti a ti jas tebe ke te krstam samo ko ke mi dojdesh mislishe ima da davash i ke barash uste:O)
SpaceLily hehehehe.....sanjaj SunLight....sanjaj.....:))
C0lDPlaY Aauhhhhhhh, bejbi, tebe OD ODMA,me topis bre, zboroj neam!Posle NP,za 2-ra 3-ta,4-ta 5-ta,ama pak ko ke dojt Rikverc LOL,ubajni [:p][:p][:p] P.S DA znajs deka kalapot ke se pogodit![:D][:D][:D] Ama rabotata e , Ti STO Ne davas ni od 10-ta [:p][:p][:p] zato pobaraj prva jas ke ti dam[:D]
SunLight da sanjam? pazi so vikash ke dojdesh aj da ne kazam kade ke sakash ti posle:o)
C0lDPlaY Ke ti Dam np,za tebe sve [;)] Ova samo za RangeAngel se vaziT,dan se zbunit nekoj,ne davam jas sekomu-nekomu [:p]
SunLight pa da vo pravoste dvajcata nema sto aj ko ke naminam Ohrid stara shema ke udram po kaficite sekoja vecer a ti dark i spaceli|y lecete kompleksi pred kom:o)
DaRkJeSuS koj/koja i da e ovoj/ovaa vrska nemat od zivotot:)
SpaceLily heheh.......sunlight...te zalam...ama ova najiskreno......aber nemas so zborvis....darkjesus...objasni mu molimte aman:))
paziseee ja sum za Seks Pred prv sostanok!!!! koj saka neka poveli:)))))))))))0
GoDsHaNd hacker kaj vas dzabe barash kvaliteti:))), najkvalitetno e so tri cicki drugoto sve... :))))
murder Hey AngelGirl Jas Sum Eden Od Tie Retki Priliki Koi Ne Gi Propustas...Dali Bi Zakazala Sostanok So Mene..?[8D]
dbk Sex,sex,sex,sex and only sex in any time:)
GoDsHaNd murder 100% bi sakala angelgirl, ama pod eden uslov: Da si zensko :)))
murder You crossed the game, don't explain,GoDsHaNd time to die, say goodbye
GoDsHaNd Goodbye :))
RaGeAnGeL darki baby a ti izvini kaj se vlaznis??vo gzeto ili??a dali nekoj dava ili ne zavisi od nacinot na koj ke pobara i na kogo e pobara ....jas kolku so znam tebe na prv sostanok ne ti tekvit da pobaras:))))) ama aj ....mozda do tretiot se zagrevash:))
AngeIGirl
quote:
Originally posted by murder
Hey AngelGirl Jas Sum Eden Od Tie Retki Priliki Koi Ne Gi Propustas...Dali Bi Zakazala Sostanok So Mene..?[8D]
Deka si edna or retkite priliki chisto se somnevam .. a dali bi zakazala sostanok.. hmm .. spomnav jas nekade deka zakazuvam sostanoci so site shto se mislat "retka prilika" ???
AngeIGirl
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
AngelGirl a ti ma bi ....so mene na prv sostanok a.....ili da go skoknime sostanokot i da se fatime za rabota??:)))
nemoze bez sostanok rege :)) ne kvari filing i ti sea :))
RaGeAnGeL ajde .........jas i ti pred amamon .....a so vikas i dark da go zemime mozda ke pobarat??:))
slasa
quote:
Originally posted by AngeIGirl
abe ne mislev deka ti ke shirish muabeti po site so kogo si bila i kako si pominala .. tuku chisto onaka .. sekako deka ke te prasha dali si zadovolna .. i nema da mu e seedno koa ke mu rechesh deka ne si :))
Lele sto diskusii bile ovde :-) pa ako ne e zadovolna od ednas kebide reprizai dvai tri pati dodeka se zadovoli [:D][:D]
kopacot a da ve cekam pred amamon site so veLite.....dodusa ke cekat nekoj bolja od nas ama vazno ke ja rasime dilemava ednus za sekoas [:D]
SpaceLily a da se grabnite site edno kolektivno tucanje od prva raka da naprajte a? :)))
dbk ama da se napisat i nickovite i da se vikne kamera :))) verujem deka ke bide nominiran filmot za nagrada:))
slasa suнgurno OSCAR kedobiete Makedonski ebaci na Pastrmki samo pazetese nekoj kreap dane vi se zakaci
kopacot slave nemat da ojme na dubincko pecanje......ke odam so niskoprofilna guMa samo :P dbk....kamera od Tv Moris ke zejme.......erotika vo dvizenje :P
slasa uh moranm da kupam nova tastatura ne se pisuva povejke so ovaa
kopacot se kocisHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :P
SunLight
quote:
Originally posted by cyber_x
jok brat.. ima edna cura od ohrid so odi na forumof.. taa vredi za site drugite.. nego koa ideme ohrid ?? [:D][:D]
koga ke kazish togash brat[:p]
DaRkJeSuS zabegavte od temata:) orko preferiras anal?
kopacot preferirat samo ako si nosis odzatnuvac za lavaboa :P cyber_x posledniot rejs ti e vo 18.30 od skOPje...Galeb :P
cyber_x lolz.. rejs.. ne bese to na veleski be? [;)]
AngeIGirl krume .. pa ne e problem .. ali stanot se nadevam trosoben e :)) znaesh nas debelive luge ne ne zbira vo mali stanchinja :))) i greenje da ima!!!
RaGeAnGeL uf ama sum propushtila mnogu gledam....vesne i krume NOVA LOKACIJA...kaj sopnatine..ova kaj padnatine borci vo 17 i 34 ......[:X] edno mene me interesirat be ovdeka....a so se desava ako maskoto dade na prv sostanok a?? togas ????
Strelec
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
...a so se desava ako maskoto dade na prv sostanok a?? togas ????
hm... tesko malku taa rabota... posle ke recete sme bile lesni, vakvi, takvi...:)
C0lDPlaY Js davam na prv sostanok ,i icn ne sum lesen, tezam bajgi.RageAngel,tebe posle ti ostavam da dajs komentar,sto ako ti dadov od prva [:D][:D][:D] [:p]
kopacot
quote:
Originally posted by AngeIGirl
rege i krume .. ne vi e sram be da ve chekam pred amamon na tie studoj??? c c c c lazgovci dvajcata :((( ne se dogovaram vishe so vas taka da znajte ... i nemoj ste mi pobarale... neshto do posle nova godina
Sho zgresif sea paK ? Aj da ne PwAces baccccc Na Muceto [:p]
kopacot tazna vest......gi trgnaja Trafikite od kaj amamon...menjame lokacija....dajte predlozi od sea kaj ke se cekame :P
GoDsHaNd Cekaj te se na sred ezero sea:)
bluehim So pedalinki i zimska oprema,da ne smrznete u sred enzero.[:D] Pozdrav![:)]
C0lDPlaY Ajmo,jachajte prsti [:D]Ovde be ako pocnet nekoj so nekogo da se pleskat,ne Zade,ne ne znam koja spanska serija kaj so ne se znajt koj na koj mu e tatko,sin,vnuk,majka,baba,strina,tetin,vujko itn,itn i koj na komu se kacil nemat da i se ravni,isto ko ovde,na irc,se rusivme od e*anje,ne znajme glata kaj nie,KOJA GLA? iiihiihih,Ojme Direkt za OSKAR. Kako bese ona E*te se ,e*enjeto e zdravo,samo da ne pretervime mnogu zs mojt nekoj isijas da ne fatit vo prstive hihiih Inace jas sum za sex na prv sostanok,ama i na vtor,tret ITN ITN,samo ako se pogodit kalapot ako ne ,Njama,Jok,bilo pa pominalo,ama pak ko che vidish to ostanvit,inace ne znacit deka zenskata ako dajt na prv sostanok deka e lesna,orospija ili ne znam sto.... [:p]
C0lDPlaY I TO [:D][:D][:D][:D]
SpaceLily coldpaly pusti ti bi mi dal mene na prva?:)))))
kopacot
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
uf ama sum propushtila mnogu gledam....vesne i krume NOVA LOKACIJA...kaj sopnatine..ova kaj padnatine borci vo 17 i 34 ......[:X] edno mene me interesirat be ovdeka....a so se desava ako maskoto dade na prv sostanok a?? togas ????
Ke ojme so Orkestar tamu....i ke ja sviret Himnana"denes nad Makedonija paga" i ke prajme prozivka od padnatite pa koj e tuka ke go zejme so nas na grupnjak....exit [:D] p.s ako dajt maskoto prv ne znacit deka e lesen...to znacit dek mu se zdosadilo da rabotit so desanka prekuvremeno [}:)]
RaGeAnGeL hmmmm eto ti pak strelec neso me dumat.... abe ti e gajle so ke recat drugite bitno tebe da ti e ubavo... coldplay...i jas davam na pvf sostanok ama ne kazvam so davam [:X]
C0lDPlaY Ne kazav ni jas de,aj kazi lokacija ama da ne e na ladno,da si razmenime to sto davame [:I]
RaGeAnGeL coldplay nie veke zakazfme sostanok ako si ZA nemat problem ama pod eden uslof:davaj maksimalno :)) krume bejbi a ti do kaj si so desanka?
kopacot ke se svrsime us malce :)
RaGeAnGeL aj svrshite i da ja prajme rabotana zs vaka pojke ne se zivejt
AngeIGirl ooo pa vie ste rabotele dodeka me nemalo mene :))) nego strelcho ... pa i da rechime deka ste lesni .. manje vazno :) muabet ko muabet ke se zaborajt :) vie ionaka za nas vikate deka sme lesni ... i na 20ta da vi dajme pak ke sme lesni :)) izglea trebit posle 10 godini vrska da vi davame za da ne rechite deka sme lesni :))) a kopach i ivanka ... daj ne kaj padnatine pa zima e be imajte malku milost ... ke smrznime tamu .. negde na zatvoreno mojt/??
C0lDPlaY
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
coldplay nie veke zakazfme sostanok ako si ZA nemat problem ama pod eden uslof:davaj maksimalno :))
Abe znajs deka ne sakam da se razbacvam na site strani ,za da ostanit pojce za tebe da ti dam maximalno,i btw,Koga sum ti dal jas tebe minimalno?Dali ti zasluzvis minimalno da ti da ti se dajt?[:p]
kopacot AngelGirl.....ko za tebe mojt...iam edno stance na lager ....a za RaGeAngeL po nabavna ke i dam eden Sator od Poljacite so go iam kupeno na vremeto Ljubanista....ko ke go skloPis vikaj da se GrlIme& LjuBime [:D]
RaGeAnGeL vidi vaka sega krume .... jas so vesna si go imam natigo dajmigo i kako so kaza taa ladno e zima e na site ni studit ... jas vikam da se opnime nekade kaj e potoplo...coldplay daj mi bre daj mi veke ne znam poinaku kako da ti recam [:D][:D][:D][:D]
NatusH
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
vidi vaka sega krume .... jas so vesna si go imam natigo dajmigo i kako so kaza taa ladno e zima e na site ni studit ... jas vikam da se opnime nekade kaj e potoplo...coldplay daj mi bre daj mi veke ne znam poinaku kako da ti recam [:D][:D][:D][:D]
a jas srcka? :( mozit da dojdam :( xixixixi znajsh ti jas kako toplam ! :)
kopacot e nati go de i oJve...da ne sejt samo pa kaj sakate nosete go toplete go.....vesna ne se izjasna za lokacijata nova so ja predlozif....Ajmo Svi ne Referendum :P
RaGeAnGeL more kopac ili davaj ko so se davat ili ic niso da baram drug [:D].. referendum ke prajme ama ne ojt to taka .... pokazi se prfo [:p][:)]
kopacot /me go izvade KubUrot.... Ajde GauRke......Zemaj :p ke baras Drug ama so tender....inace nikako... aj da vi podelam sea lifcina za glasanje...pa da pocnime so referendumof
cyber_x kopacot.. a davas na rati? :P
kopacot so zatEzna Kamata davam cyber_x.... AngelGirl....stanot e trosoben prosiren so pogled Kun ezero...greenje imat....podnO :)
GoDsHaNd Znaci ke se trkalata po zemja :)
kopacot pa ne radi drugo.....da i se toplit grbot.....da ne ja viet snagata na stari godini...baska i isijas da ne zakacit :P
GoDsHaNd A shto ako ti si odozdola?:)
GoDsHaNd Ako de, ke gi lazesh posle krume te odnel vo miami, pa si zaspala na stomak i ti izgorel grbot:)))
AngeIGirl to be krume .. podno :))) ke se menjavame be godshand :) sho mislish ti samo mene da mi izgorit grbot??? nemozit taka :)
kopacot zs da lazit....sankir majami poubo e od nasana riviera...mada tamu mojs da pejs ispod Palme na Obali Mora ......tuku....na diva plaza ko ke ja spruzam svezdi da brojt imat...ke mislit sankir vo opservatorija e :))
AngeIGirl zosho be .. i ovde mozam da peam ispod palme .. ali ne na obali mora :)) zaboraj deka imame palmi pokraj miloto ni ezero?? nego .. divineplazi ne me palat src .. nego onde ptt :))
RaGeAnGeL [:D][:D][:D]znacit ke se prajme a??of mi olesna zimi sfe...natush srce i ti idaj darko ...sej miren dete tanja ke ti otkornit kuro zs [:)]
kopacot Ptt....aj ke vidam so mozam da napram....sakas da rezerviram kaj so imat pojke tinja ili kal(talog) ?:))
AngeIGirl ne prebiram :)) meko da e
RaGeAnGeL of of meko mazno ubo leleeeeeeee aj ja pobrzajte dogovoretese[:D][:D]
kopacot meko ke e na stari godiNi....sea kamen...Kokal ......da pukat igrata...a ak sakas da ti e meko pod grbot zej si kebe......jorgan...velence :))
AngeIGirl eh i ti sea .. mi skrshi film .. am ak e za taka aj na nekoj trotoar e.ate toa .. daj ne praj mi vaka .. organiziraj neshto tamu dushek mushek ti rekov mi reche .. ete tie od top shop ko izmisleni se :))
RaGeAnGeL [:(!][:(!][:(!][}:)][}:)][}:)][}:)] ova ne se trpit samo se predogovarame veke ne mozam jas vaka
kopacot i jas.....morat Kompromis na delo...takozvani Ohridski Dogovor.....samo ne znam koj ke e malcinstvo....
kopacot p.s za tie od Top Shop ke pocekas malce...letna platava ko gulab v nebesa :)
GoDsHaNd I na rati gi davaat, sho se sekirash :)))
C0lDPlaY Abe imat edna t.n Pogovorka, "Sto je ighra duzija to je maca vlaznija" ama pak ova ne e bas to, ovde ziva voda se naprajvme, veche pochna i da se sushit [:p] Jas sum pojke privrzanik na ona "Molci i Pikaj" [:p] Nego dajte nov topik, i neka glasit "Samo za zapeceni" [:D][:D][:D] hihihi . . . . . Krume Us ednas da ne stanvis naednas ko ke ti go pusti nekoja, zs i sam znajs sto belji mozet da ispadnet od to nesto LOL......
kopacot Gnasoooooooooooooooo.......c c c c me izrezili ovde ....ne idam poJke
C0lDPlaY Idaj be tele edno, ova e Plus za tebe, isto ko orden da ti iam zakaceno [:D][:D][:D]
AngeIGirl c c cc more kopach .. mu letnala platata .. hmm a mi spomnuvash germanija na shoping ke me nosel .. a za top shop ne mu se slushat .. nemozit ke bojkotiram :)) si go sakam dushekot :)
kopacot /me pumpat dusek za na plaza..... i ovoj brkat rab neli dusicke ?:)))
AngeIGirl :)))))))))))))))))))))) aj za makata da ne ti skrsham film :)) tuku ... preteravme a??? ova ispadna od prv sostanok na stotti :)) daj reshete se pobrzo ke ostarime chekajki :)) a ti kopach vidi pobrzo toa dushekot :))) ili za sigurnost dva napumpaj .. gabaritno sum ne zaboravaj :))
kopacot ke sobirame kapacinja od koka kola ke ni daet valjda use eden so vrski....tie se taka pogolemi :) abe ke ojme do smrt.....dur ne se dajt iz prve sex....ak trebit ke ovenam ovde :)
AngeIGirl hahahahhahahahahahhahahahhaha nemoj da velish taka zsh stvarno ke ovenish :)) a nashevo veke ne e sex iz prve ... tuku daj nekoj nov chlen da se prikluchit na muabetov pa da go bidne ednash toj sex :) nas ne ne biva ochigledno :)
Strelec
quote:
Originally posted by AngeIGirl
pa da go bidne ednash toj sex :)
me barase nekoj?
kopacot ne mojt koj i da se priklucit nasevo temro so go diktirame da go izdrzit.....mene me spremase strelco kondiciono.....
RaGeAnGeL jas javno kazvam deka se odkazvam ... vie mene me zafrkavate [}:)][}:)]
AngeIGirl
quote:
Originally posted by Strelec me barase nekoj?
jas [:D][:D][:D] ama nikako da ti tekne da se pojavish :)) me ostavash na cedilo sekoj den .. eve sea rege gledam se otkazuva .. ama za da ne se otkaze ke i se ponudam nejze :)))
RaGeAnGeL vesna my loveeeeee...ako nekogas se odlucam za so zensko samo so tebe[:)][:p]
AngeIGirl ushe ne si se odluchila??? hmmmmmmm sea me razochara :(((( do sega samo lazna nadez mi davashe a :(( shmrc /me odi da se true milo mi beshe ve znaev site
Strelec
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
ako nekogas se odlucam za so zensko...
uste ne si probala so zensko??? ej super e... veruvaj mi...!
AngeIGirl hihihihiihihihiihihiihihhiihi strelcho od iskustvo zbori :P rege .. si znajsh ti
Impolite i praksa a:)
AngeIGirl mi go zede zborot od usta srci :))) ale kaj si ti se zagina :) kiss
RaGeAnGeL vesna srce jas ma sakav...ama mi bese strav dan me odbijas ..ama saga kako so kaza si znam cmok[:X][:p]
Impolite ja me cmoka aj za ubo da e rage-ic da ne se sekiras taa te saka:) a mene?
Strelec a jas?
GoDsHaNd I ti:)
fio Ти лижи се, не коментирај ;)
AngeIGirl
quote:
Originally posted by Impolite
ja me cmoka aj za ubo da e rage-ic da ne se sekiras taa te saka:) a mene?
i tebe le [:X]
AngeIGirl
quote:
Originally posted by Strelec
a jas?
tebe na special way [:D][:D] si znajsh ti da ne kazvam javno [:X]
RaGeAnGeL muhahhahahahaaha covece od sekogas ti trebalo poveke vreme za da svatish shto se desava [:D][:D][;)]
Strelec
quote:
Originally posted by NITROXXX
Strelec, tvoja e, cela ti ja davam i cash 100denari[:D]Tolku nosam sega [:D][:D]
so 100-te denari, TI, Rageangel i jas ke pieme zaedno po edno kafe pokraj ezeroto... ako nesto nedostaduva od pari, jas ke dopolnam... pa ke te ispratime potoa so Rageangel, a nie ke odime nekade... vo biblioteka li, vo knizara li... koj ke go znae kaj ke ne odnese patot?
RaGeAnGeL uf uf uf strelec kako ubavo mu go kaza ofa kikkikikik[:D][:D][:X]
bluehim Neli biblioteka i knizara se edno?[:D]
bubace e aj kazi mi kako se biblioteka i knizara isto ziti se
bluehim bubace,ne go sfakas muabetot....za druga bibliotek i knizara zborime nie.[:D] A znam deka ne se isti nemaj gajle.[;)] Sepak imeto na ovoj topic e sex na prv sostanok,a ne prva procitana lektira.[:D]
AngeIGirl ma ne e krpche ova vashevo strelcho ... tuku nekoe pogolemo krpishte .. ke trebit izglea materijal na 100 metri da zeame :))
RaGeAnGeL offffffff strelec aj pak ke te poslusham i ke probam ama samo so vesna mi se prajt merakot cmoka[:X][:p]
AngeIGirl hahahahhahahahahhahahahhahah a sho ako sea od inat ne ti davam? :)))
slasa offffffff strelec aj pak ke te poslusham i ke probam ama samo so vesna mi se prajt merakot cmoka -------------------------------------------------------------------------------- CrItIcIze Me AnD CaLl Me NeGaTiVe, BuT u NeVeR dEaL wItH lIfE oR rEaLlItY, I SePaRaTe MySeLf FrOm ThE rEsT...WHAT DA FUCK U EXPECT!!! sto so Vesna ? hahahahhahahahahhahahahhahah a sho ako sea od inat ne ti davam? :))) i Vesneto ako ne tio dade :-))
Strelec
quote:
Originally posted by AngeIGirl
hahahahhahahahahhahahahhahah a sho ako sea od inat ne ti davam? :)))
rageangel... ke ti dade garant... samo od premnogu vozbuda se obiduva na shega da ja svrti rabotava!:) inaku, mislam deka bese dosta zezanje so ovaa rabota... ednostavno pokorete i' se na prirodata i posvetete si se edna na druga... nema da zazalite ako mi go poslusate sovetov! nemojte da odite 'protiv sebe... samo hrabro!
mikael
quote:
Originally posted by AngeIGirl
hahahahhahahahahhahahahhahah a sho ako sea od inat ne ti davam? :)))
Evo jas se javuvamn Dobrovolno . Dobrovolec :-)
AngeIGirl abe mikael .. ne e fintata vo to :)) trebit malku maka da vidit rage ... ne e rabotata se servirano i dobrovolno da dobijat .. neka se pomachit malku .. a inache strelcho dobar ti e sovetot :))
RaGeAnGeL vesna znam deka sakas da me macis a znajs deka jas nikogas ne se predavam a ko ke me macat uste poveke uzivam[:X]dobrovolecot treba da se doiskaze i da kaze shto e spremen da ponudi[:D]dodeka strelec kako i sekogas e vo pravo..slasa ti nekako mi molcis..zaso[?]
AngeIGirl molchenjeto na slasa e zatishje pred bura ;))) a dobrovolecot ne vervam deka ke se doiskaze ... ne vervam deka e tolku kvalifikuvan da gi zadovoli tvoite potrebi bejb :)))
slasa
quote:
Originally posted by AngeIGirl
molchenjeto na slasa e zatishje pred bura ;))) a dobrovolecot ne vervam deka ke se doiskaze ... ne vervam deka e tolku kvalifikuvan da gi zadovoli tvoite potrebi bejb :)))
xeexee ma ne molcam [img]http://forums.vmacedonia.com/album/slasa/tn/tn_fabio.jpg[/img] a sto se odnesuva do kvalitetot stalno spremen nas delo da se dokaze .[:D][:D][:D]
AngeIGirl ako zboruesh za batkava na slikava .. hmmmmm chisto sumljam .. obichno izgled vara
slasa batkata na slikata sum jas :-))
AngeIGirl hihihihihihihihihihihiihih yep ... zabraiv ... sorry
Strelec
quote:
Originally posted by slasa
batkata na slikata sum jas :-))
a koj e toj visokiot decko sto te seta?
slasa
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by slasa
batkata na slikata sum jas :-))
a koj e toj visokiot decko sto te seta?
Fatigi naocxarite da vidis podobro kaj sto te nosam na sertajne
AngeIGirl
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by slasa
batkata na slikata sum jas :-))
a koj e toj visokiot decko sto te seta?
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool strelcho be me umre od smeenje :)
RaGeAnGeL slasa ASL PLS klwejgpoqrkghpoq3hg i tako dalje da vidime so se mozes ti src mrc trc [:D][:D][:D][:D]vesna mislam na tebe dont worry ...s trelec loooooooooooooool od kaj ti ida ofaa inspiracija be[?][:)][:p]
slasa [quote]Originally posted by RaGeAnGeL dont worry ...s trelec loooooooooooooool od kaj ti ida ofaa inspiracija be ______________________________________________________________________ ne gledas deka e pijan ne e otreznet od koga e pojden vo canada [:D]
AngeIGirl slasa ne se pravdaj sea :)
RaGeAnGeL vesna babe pls pls pls dont tuch slasa ...hmmmm pocna da mi se svigat ikikikikkiki[;)]
Strelec sakate li da go vidite Slasa kako od majka roden? imam edna slika i posle prvata izrazena zelba vednas ke ja postiram!:)
AngeIGirl hahahahahhahahah go rage go :))
RaGeAnGeL strelec [}:)]zarem cekas da mavnam post za da ja dades slikata hun' ajmooooooo shoot meeeeeeeee[:D][:D][:D][:D]
Strelec
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
ajmooooooo shoot meeeeeeeee[:D][:D][:D][:D]
ok... eve vi go slasa: [img]http://www.lukaroski.com/humor/cartoons/naked_valentine.gif[/img]
slasa
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
ajmooooooo shoot meeeeeeeee[:D][:D][:D][:D]
ok... eve vi go slasa: [img]http://www.lukaroski.com/humor/cartoons/naked_valentine.gif[/img]
STRRELEC KOJ OD OVIE DVE ANGELCINA DA GI POGODAM SO STRELICKAVA [8D]
Strelec koja i da ja pogodis, ke se luti drugata... zatoa gagjaj gi dvete!
GoDsHaNd Samo pazi kaj gagjash :)
RaGeAnGeL strelec kikikikiikiki uste malce i ke mozam da te narecam PERFECT....slasa src znaes kade znaes [;)][:D][:D]
slasa
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
strelec kikikikiikiki uste malce i ke mozam da te narecam PERFECT....slasa src znaes kade znaes [;)][:D][:D]
angele za toa nema da promarsam
slasa joj e toj kum a i jas ke vi bidam crnogorski kum
RaGeAnGeL mojT zs da ne
RaGeAnGeL so what are you waiting for babe[?][:p][;)]
Impolite Nemoj da si promasil [}:)][:p][;)]
Impolite ke mu dajsh i vtora sansa ??:)
RaGeAnGeL ma i vtora i treta i........[:D][:D][:D]
slasa
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
ma i vtora i treta i........[:D][:D][:D]
xixixii jas ne promarsvam nikogas ali sepak tri pati ke gajgam [:D][:D][:D]
Impolite retko se naoga koga na nekoj mu davash tolku sansi
NITROXXX zabegavte od temata malku[:)],mojot odgovor, zaso da ne ako e tipkata i higienata dobra,lokacijata i ako mi dade, kako sto pred nekoj post rece Causesku.
NITROXXX i kako sto rece AngelGirl ako veke e dobar tipot zs da ne, togas zs da ne si napravam mala reklama[;)]
Touch My Naturality
[^]
RaGeAnGeL abe nema zabegvenje to temata nie celo vreme se vrtime okolu temata ama ti izgleda ne si vo tek [:D]slasa kolku sakas i kaj sakas[:X]
NITROXXX epa dobro de ne mnogu po malku zabeguvate kako sto rekov, tebe ne te biva da ne dades replika, ke se rushi ohridsko ezero ako ne repliciras na nekoj[:D][:X][:X][:X][:X][:X]
NITROXXX Strelec, tvoja e, cela ti ja davam i cash 100denari[:D]Tolku nosam sega [:D][:D]
NITROXXX
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
uf uf uf strelec kako ubavo mu go kaza ofa kikkikikik[:D][:D][:X]
kazano ne kazano BlueHIM ja kaza temata koja e[^]
RaGeAnGeL daniel peer niso ne svakas ti zimi sve dzabe ti e tuku slushaj strelec so ti kazvit i meti si[:p][:)]
bluehim Rage ima pravo,slusaj sto ke ti kaze Strelec,t.e ako ti kaze nesto.[:D]
NITROXXX
quote:
Originally posted by bluehim
Rage ima pravo,slusaj sto ke ti kaze Strelec,t.e ako ti kaze nesto.[:D]
eh, bluehim, teneke edno, celo vreme te pravdam za logoto i slicno ti pocna pak so lizenje ,c c c c c
yURI Nitroxxx prdle :o)
NITROXXX
quote:
Originally posted by yURI
Nitroxxx prdle :o)
yURI smrdle[:D]
bluehim
quote:
Originally posted by NITROXXX
quote:
Originally posted by bluehim
Rage ima pravo,slusaj sto ke ti kaze Strelec,t.e ako ti kaze nesto.[:D]
eh, bluehim, teneke edno, celo vreme te pravdam za logoto i slicno ti pocna pak so lizenje ,c c c c c
More tendzere,mora da se lizeme be.Toa ni e vo krvta.[:D]
RaGeAnGeL daniel looooooooooooooool ti najde da kazvis za lizenje looooooooooool cek cek da pobaram nekoj log of of [:D][:D][:D]
AngeIGirl patot do knizarite i bibliotekite jas ke vi go kazam :)))))))))))))))) ako sakate sekako :)) a strelcho .. od tie 100 denari .. neli i za mene treba da ima kafe????
NITROXXX
quote:
Originally posted by AngeIGirl
patot do knizarite i bibliotekite jas ke vi go kazam :)))))))))))))))) ako sakate sekako :)) a strelcho .. od tie 100 denari .. neli i za mene treba da ima kafe????
hmm,ne znam kolku e sega edno kafe vo oh.Ama ako si za kafe i kafemat imas od mene[:D][:D][8D]
RaGeAnGeL daniel ziti se koj te prasha tebe? vesne babe cmok[:X]
Strelec Angelgirl ako saka i 'hot chocolate' ke dobie, a da ne prajme muabet za kafe!
RaGeAnGeL a mafe?[:)]
Strelec za mafinja mnogu naglas (citaj: na forum) ne se zborvit!:) a baska sto so AngelGirl na forum samo sluzbeno komunicirame... ne kje vi prajme ater na vas seirdziite ovde!:)
RaGeAnGeL eto ti sega ....zs vaka mi prajs...zarem jas ti deluvam be na neozbilna osoba c c c c[:(]
SpaceLily i jas se zadumav sestro kako mojt bas tebe da te smetat za neozbilna osoba:)
Strelec dobro aj, me ubedivte... otsega so Rageangel samo ozbilno ke ja tretiram rabotata!:)
Impolite tete ke si go delime?:)
Strelec !? kogo ke delite?:)
AngeIGirl nekogo de .. ti pa se da znaesh :))) nego strelcho .. toa so sluzbenoto komuniciranje me zaduma .. i zosho na seirdziive da im praime kejfot :))
Strelec ne se misli, libe, ajde ne se dumaj, da ne se sitat, libe, kletite dusmani!:)
AngeIGirl si ja zaveza :)))))))))
Impolite e sega pa i ti :)
AngeIGirl ne jas srci .. strelcho :)) mene ne me bivat za vezenje :)
RaGeAnGeL strelec slushaj ti vamu ooooooooo ti .... so mene moze sekako i sekade ama .... ama.....nema ama tuku ne znam so da napisam drugo mu eem sfe mu eem...tanjo fala za podrshkata i so znam jas so[:D][:D][:D]
AngeIGirl ivke ich ne si zabegala :))
Strelec ivana e src!:)
Impolite znajme deka za tebe e src:)))))))))))))
Strelec ajde de!?:) veke si razvivte vie shema v krpche, a?:)))))))
RaGeAnGeL vesna se e postaro od sekogas sum vakva ma....eva so sakav da kaza...ova...a da.... strelec [:)]ah strelec da znajs so mi ti mislam...[:X]aj ke ti shepnam nekogas ili ke mi ti pokazam[:D][:D]
Impolite ke ni stigni a?
Strelec ihaaa... ke ostane i za dolen vesh!:)
AngeIGirl ke stigni ke stigni .. ak ne ke go zakrpime so ushe edno tolkovo ;))
RaGeAnGeL tangata za mene
orko
quote:
Originally posted by AngeIGirl
abe ... vo deneshno vreme imaat izmisleno lugevo milion preparati za zashtita :))) taka da za bebishteto nema gajle :)) a toa za pijanstvoto :))) pa shto ako bil pijan :))) vazno vecherta ubavo si pominavte??? si ojdovte zadovolni dvajcata??? ne znam dali ti si se nashla vo takva situacija ama ima momenti koga ne mozesh da odoleesh na iskushenieto :)
ahhh.. nezaboravno beshe. [:P]
AngeIGirl ahhh orko :)
B-K Am ak dade, zs da ne :)))perfect end of a stupid evening :)))
RaGeAnGeL a ako ne dade?togas kakof ending ke e /?[:D][:D][:D]
B-K Ih, lesna rabota, ides doma fino lepo pustash Canal+ (crveniot) i pocnuvas: "Ebi ebi, pa smeni raka, odvreme navreme "plukni" hehehehehe
RaGeAnGeL e bas me interesira so poveke praktikuvas kako ending?prvoto ili vtoroto??mihihihiihihihihi[:D][:D][:D]
AngeIGirl hihihiihihihi levanka i desanka se spas vo sekoj sluchaj :))
slasa Ivana jas ke ti pokazam vo zivo ccc[:D][:D]
AngeIGirl sakam i jas!!!!!!!!!!!!!!! :P
Strelec ivana... Angelgirl veli deka i taa saka da ti pokaze vo zivo!:)
slasa
quote:
Originally posted by AngeIGirl
sakam i jas!!!!!!!!!!!!!!! :P
i jas sakam angelce [:)][:)]
RaGeAnGeL ma site da mi pokazate nema da mi smeta mihiihihihih vesna ..slas i strelec ..auuuuuuuuu ... film si naprajf[:D][:D][:D]
Impolite za oskar e filmot :)))
AngeIGirl znachi site sakame :))) aj sea kazete koa kade sho kako :)
slasa
quote:
Originally posted by AngeIGirl
znachi site sakame :))) aj sea kazete koa kade sho kako :)
koa: dusa ke tiu posaka kade sto ke odlucis kako . na koj nacin sakas [:D][:D]
AngeIGirl sega , ovde , sekako :)
RaGeAnGeL odmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AngeIGirl ne preteruj ti sea .. odma ... neka ne se brza tolku :))
RaGeAnGeL aj ke cekam jas .....i cekam....i cekam.....do koga?
bluehim Dodeka docekas.[;)]
SpaceLily Ti ne kazvi mnogu:))
bluehim Ti procitaj si title svoj.[:)]
RaGeAnGeL aj sega dvajcata citajte kaj mene :)))))))
Impolite so sreka
SunLight kumot tuka e?
NITROXXX Tuka e ama isto kako da ne e[:D][:D]
SunLight kaj se krie?
Biki kaj so ne vrne;)))
RaGeAnGeL tuka e ama ti ne go gledash
DaRkJeSuS a koj na kogo ako mozam da znam[?]
RaGeAnGeL nekoj na nekogo ...btw dark vreme e da smenis potpis:)mihihihihi
Impolite se pojavi be kumot a?::)
SpaceLily ja sho ke pra bidermaerot ke go nosa?
Impolite sho sakas?