Makedonka do koska :)
Makedonka do koska :)
OooOo http://www.shareamessage.com/macedoni.html
melpomena Aman OooOo, choek nemozhe od tebe post da stai. KOga stigna i ti da go vidish ova... bashka ne si MAKEDONKA:))))))))
OooOo /me e turchinka
slasa sto koska e ova mora od butot da bide [:D][:D] nemoj da griznes na nea [:D]
melpomena OooOo posho si Makedonka do koska edno prashanje do tebe:) Koja od ovie pechurki ne postoi vo Makedonija? -muvarka -soncharka -panterka -vodarka Ti kako pretstavnik od imigracijata koj non stop misli na svojot roden kraj mora da go znaesh ova:) p.s. Bash me intersira "muvarka" pechurka ako ti se prijade, kako kje ja pobarash u restoran?:))
Strelec neka ne mi bide zamereno sto ke izbegam malku od temava, ama sakav da prasam zosto se slucuva vo nekoi restorani koga se naracuvaat pecurki gazdata insistira odnapred da se plati...??? toa mi e nelogicno... a i uste nesto... znae li nekoj da mi kaze zosto pecurkite se delat na pecurki sto SE JADAT i pecurki sto NE SE JADAT? ova prasanje mi e nelogicno zatoa sto znam deka site pecurki se jadat... e sega, nekoi od niv navistina mozat da se jadat samo po ednas vo zivotot, no sepak mozat da se jadat...!!! i za kraj, sto se odnesuva do prasanjeto na Melpomena za toa kako ke se naracala muvarka vo restoran, tvrdam deka pecurki nema da dobies dokolku naracas i nekoja od drugite nabroeni pecurki... zamislete da mu recam na kelner da mi donese soncarka, kojznae sto ke mi odbrusi!? ili da naracam vodarka!? ili panterka...!? se' moze da se sluci da dobijam, ama pecurki ne veruvam...:)
melpomena abe jasno, ama MUVARKA mi beshe onaka najinteresno. Bashka koj i go dade imevo... muvi se lepat na nea???:)))