Родољуб Анастасов еден од 1700-те умови на 21 век
Родољуб Анастасов еден од 1700-те умови на 21 век
AaaAa ВО ИЗБОР НА АМЕРИКАНСКИОТ БИОГРАФСКИ ИНСТИТУТ Родољуб Анастасов еден од 1700-те умови на 21 век Македонскиот академски сликар Родољуб Анастасов е единствениот македонец влезен во книгата " Големите умови на 21 век" која ја издаде Американскиот биографски институт. Тој е сместен во оваа гелерија заедно со уште 1700 светски личности од сите сфери на животот заедно со, на пример : Черчил, Кенеди, Тачер, Мајка Тереза, Далај Лама... Изборот на најзначајните личности за 21 век го правеа 14. 000 агенти низ целиот свет а Центарот на Институтот во САД, кој брои 800 експерти, го селектираше и го направи конечнит избор. Американскиот биографски институт работи 35 години.
Strelec
quote:
Originally posted by AaaAa
ВО ИЗБОР НА АМЕРИКАНСКИОТ БИОГРАФСКИ ИНСТИТУТ Родољуб Анастасов еден од 1700-те умови на 21 век Македонскиот академски сликар Родољуб Анастасов е единствениот македонец влезен во книгата " Големите умови на 21 век" која ја издаде Американскиот биографски институт. Тој е сместен во оваа гелерија заедно со уште 1700 светски личности од сите сфери на животот заедно со, на пример : Черчил, Кенеди, Тачер, Мајка Тереза, Далај Лама... Изборот на најзначајните личности за 21 век го правеа 14. 000 агенти низ целиот свет а Центарот на Институтот во САД, кој брои 800 експерти, го селектираше и го направи конечнит избор. Американскиот биографски институт работи 35 години.
znaci ne e edinstveniot...:)