Досие Бламажа
Досие Бламажа
fio Не ли ви пројде меракот? [:D] Се избламиравте максимално, прво протестиравте, па се скинавте и сеа шо? Пак назад [:D] Толку од принципиелноста и имањето став т.е. свое јас [|)] (секоја чест на ОооОо) -X- KORISNIK: killerr PRISTAP: 450 -X- KANAL: #macedonia -- AVTOMOD: OP -X- POSLEDNO VIDEN: 0 days, 11:36:19 pred. -X- POSLEDNO MODIFICIRAN: (BorisVM) [email protected] (4 days, 03:17:39 pred) -X- KORISNIK: mecka PRISTAP: 449 L -X- KANAL: #macedonia -- AVTOMOD: None -X- POSLEDNO VIDEN: 0 days, 10:25:26 pred. -X- POSLEDNO MODIFICIRAN: (killerr) [email protected] (0 days, 14:49:14 pred)
fio Nenad says: site se vratija Nenad says: ahaha Nenad says: ko picki Filip says: samo skvik ne Nenad says: si skinaa aksesi Nenad says: eden se vrati i sega sami ke si se vratat Nenad says: e ne Nenad says: ke vidis Nenad says: ko prv pat da im e Nenad says: a nesho ne shtima se kinat od x Nenad says: sekogas Filip says: lol Nenad says: e? Filip says: Neki Filip says: ako te pastam Filip says: ova sho go kaza? Filip says: ? Nenad says: lol Nenad says: ke mi go brichat Nenad says: jas im go kazav toa Nenad says: mi dojdoa na pvt Nenad says: da se kinam od X Nenad says: sho da se kinam koa ke se vratite site Nenad says: i eto Nenad says: sho se desi Filip says: zbori zbori Filip says: mi treba materijal za copy/paste Filip says: :) Nenad says: haha Nenad says: na kogo ke mu pastirash na OooOo Kill i mecka Filip says: na forum be Nenad says: i na boris? Nenad says: i shema Nenad says: HAHAhaa Nenad says: i sho Nenad says: pastiraj im Nenad says: slobodno Filip says: OooOo ne se vrakja Nenad says: covece Nenad says: ke se vrati Nenad says: jas ke go vratam Nenad says: za inaet Filip says: nema da se vrati be Filip says: lol Nenad says: AHHAHAHAha Filip says: ))))))))))))) Nenad says: negov Nenad says: posto on ne saka Nenad says: jas ke go vratm Nenad says: mu rekov vcera Калакурница :) Бтњ, се извинувам шо се мешам во работата на 450+ бидејќи ако сме требале да знаеме ќе ни кажеле (цитирам @), а изглеа немало потреба да знаеме, пошо ионака нишо не се смени :)
acid Кој е Ненад?
deni * deni plays fio - Ostani dzubre do kraja
OooOo Nenad e Obi Nenad says: mi dojdoa na pvt Nenad says: da se kinam od X lol osim dozvola sho baraat od tebe za da se skinat lugje od X [:p], od sea i soobrakjajna i osiguranje kje baraat pred da se skinat [:D]
n/a Toa shto kilerr i mecka nemaat svoe "JA" se pokazalo odamna. Pa uste sami si kinea access za posle nedela dena killerr da se vrati. Ali dodeka gi nemashe ko pichki kjutea pod koshuli. A koga killerr go zema acessot posle nedela dena eden ban od nego ne se vide na kanal, ko govedo kjuteshe go nemashe nigde. I pak stara pesna, na away, duri i da ti treba pomos a da nema nikoj na kanal od opovi nema sansi da ti se javi. Pa neli za mecka da ni se javi na pvt treba nekolku godini da pominat. Pa dobro be, sho ste vie? Koga mozat drugite da pomagaat i da zborat a vie da kjutite kako da nemate tastaturi, e kade go ima toa? Da sum na mesto na boris, taka bi vi skinal acc ili ve ostavil na 75, pa posle da ve vidam kako ke peete na pvt dali ni treba pomos i dali nekoj saka +v. Duri ne se spustete od toa tamu vo oblaci kaj sto ste otishle nema da ve biva. Koga moze shema ili boris da zborat i da pomagaat za sho bilo, pa koj kur vie taka da se ponasate? Poslednava nedela glas ne im se slusna, a deka mecka go nemase na kanal ni banovi letaa za bez veze ni na forum imase poplaki. Epa sega vie videte kako stojat rabotite. Pa do tolku da se izblamira da doceka killerr da mu dava 449???!!! HEHE mecka sega i 450 ke sonuvash a ne da protestirash za 499. Pa da, vie GOSPODA ste, kaj mojte bez 499 na kanal, pa vi smetalo sho 450 ste imale. Prodolzete samo vakvi seiri i show-a da ni prikazuvate epten ni e interesno. I pak ke se potsetam..."Ne sum Gospod ama imam op!!!" - The unbreakable MECKA. Ova treba da se stavi na forum nekade vo misli i izjavi ili misla na denot. OooOo ako ne se vrati a prodolzi da pisuva na forum, alal da mu e, poshtovanje. Sigurno najfer si ispadna od site, si doaga na kanal, si zbori i go ima na forum. Ako e tolkav fraer da si skine access se pokaza deka e golem fraer i da se ponasha bez nego. Alal da mu e, mecka killerr mozat da se ogledaat na nego. killerr i mecka ispadnaa pichki mamini. Ama zaboraviv, onie se uvazheni, oni se nad nas kade kade... E bre, i ushte ednash kje recham: Kanalot nema da go bide so GOSPODA kako killerr a posebno mecka!
BorisVM Za nekoj accessot i kolku imaat ili vo sluchajov nemaat access e i samata smisla na postoenje. Za nekoj ne e, taka da mozhe da imaat pa da nemaat pa pak da imaat poshto toa si e nivna odluka.
HaCkEr` Nivna rabota.. koj kako saka si pravi.. bidejki ako ne bile mecka i killer na vremeto koga kanalot beshe bez X i koga se drzheshe so botovi.. oni sedea po 20 saati na #macedonia so op.. da se zachuva kanalot od bilo koj shto sakal da go zeme.. bidejki i jas sedev i jas go chuvav.. taka da ja sum ziv svedok deka oni go zasluzhuvaat accessot mnogu povekje od nekoi lichnosti shto zhiveat na stasa slava na kanalot..i se pojavuvaat ednash vo mesecot, ne sakam nikogo da naveduvam da ne bide navreden Pozdrav Mecka, Killerr, i ostanati.. terajte si kako sakate.. vashe si e.. ne e nikoj dolzhen da odluchuva mesto vas.. bidejki toa e vashe.. vie ste go zasluzhile. P.S ne dudlam ako mislite.. nemam potreba.. JAS bev gore.. znam kako e.. Pozdrav.
rbarulz hacker.. ako oni go cuvale kanalot.. i zasluzuvaat accesss.. jas pravev take over.. nonstop i go cuvav i ja so botovi :)) zasto ja ne zasluzvam access ??:)) xe xe ,.. malce im pravev da se mucat.. ali bez X site opovi se sranje ;)) togas nastapuvam ja :))) xa xa xa xa
paziseee pajo i ja ednashka bev gore ..... i jas znam kako e:))) i da ti kazam pravo 1000 dushi na pvt ne e ubavo :)))))
mafisKumA ajdede paziseee, kazi pravo ne 1000 ama 5000 kaj tebe u pvt [;)][;)]
paziseee
quote:
Originally posted by mafisKumA
ajdede paziseee, kazi pravo ne 1000 ama 5000 kaj tebe u pvt [;)][;)]
1000 beja zimi majka ..... sve flood botovi!!!!!! sakaa da me butnat eve RBA neka kaze:PPPP
mafisKumA i sega ke se pofalis deka site bile zenski botovi [;)][:p][;)]
killerr lizhi lizhi i fio lizhese pa ostana poparen [:D]
quote:
Originally posted by seir
Toa shto kilerr i mecka nemaat svoe "JA" se pokazalo odamna. Pa uste sami si kinea access za posle nedela dena killerr da se vrati. Ali dodeka gi nemashe ko pichki kjutea pod koshuli. A koga killerr go zema acessot posle nedela dena eden ban od nego ne se vide na kanal, ko govedo kjuteshe go nemashe nigde. I pak stara pesna, na away, duri i da ti treba pomos a da nema nikoj na kanal od opovi nema sansi da ti se javi. Pa neli za mecka da ni se javi na pvt treba nekolku godini da pominat. Pa dobro be, sho ste vie? Koga mozat drugite da pomagaat i da zborat a vie da kjutite kako da nemate tastaturi, e kade go ima toa? Da sum na mesto na boris, taka bi vi skinal acc ili ve ostavil na 75, pa posle da ve vidam kako ke peete na pvt dali ni treba pomos i dali nekoj saka +v. Duri ne se spustete od toa tamu vo oblaci kaj sto ste otishle nema da ve biva. Koga moze shema ili boris da zborat i da pomagaat za sho bilo, pa koj kur vie taka da se ponasate? Poslednava nedela glas ne im se slusna, a deka mecka go nemase na kanal ni banovi letaa za bez veze ni na forum imase poplaki. Epa sega vie videte kako stojat rabotite. Pa do tolku da se izblamira da doceka killerr da mu dava 449???!!! HEHE mecka sega i 450 ke sonuvash a ne da protestirash za 499. Pa da, vie GOSPODA ste, kaj mojte bez 499 na kanal, pa vi smetalo sho 450 ste imale. Prodolzete samo vakvi seiri i show-a da ni prikazuvate epten ni e interesno. I pak ke se potsetam..."Ne sum Gospod ama imam op!!!" - The unbreakable MECKA. Ova treba da se stavi na forum nekade vo misli i izjavi ili misla na denot. OooOo ako ne se vrati a prodolzi da pisuva na forum, alal da mu e, poshtovanje. Sigurno najfer si ispadna od site, si doaga na kanal, si zbori i go ima na forum. Ako e tolkav fraer da si skine access se pokaza deka e golem fraer i da se ponasha bez nego. Alal da mu e, mecka killerr mozat da se ogledaat na nego. killerr i mecka ispadnaa pichki mamini. Ama zaboraviv, onie se uvazheni, oni se nad nas kade kade... E bre, i ushte ednash kje recham: Kanalot nema da go bide so GOSPODA kako killerr a posebno mecka!
paziseee
quote:
Originally posted by mafisKumA
i sega ke se pofalis deka site bile zenski botovi [;)][:p][;)]
neznam nemozev da proveram![}:)][}:)]
fio
quote:
Originally posted by killerr
lizhi lizhi i fio lizhese pa ostana poparen [:D]
Фио не лижеше, а сеа фио ви фаќа сеир [:)][img]http://www.bagra.org/modules/XForum/images/smilies/flipa.gif[/img] Бтњ, честито Албине, нек ти е со среќа
killerr pero znaev dekasi seljak ama ne do tolku[:D] krshite prstinjata i onaka samo za tastatura ve biva[:p][:D]
a-pin-dim paziseeee jas nikogas ne sum bil gore sepak 100 pati poveke mi se imat ukluceno ali toa i luge i botovi sve na kup ali najveke mi skisna od botovite pa zatoa e toj topic staven od mene za podobroto na site ??? sega i samiot se zalish ? da se nadovrzam na temata po so ovdeka e temata za kinenje i vrakanje sepak sakam i jas da kazam nesto.......... ne e moja rabota da se mesam vo tugite raboti sto i kako?????????????
NARCIS`
quote:
Originally posted by a-pin-dim
paziseeee jas nikogas ne sum bil gore sepak 100 pati poveke mi se imat ukluceno ali toa i luge i botovi sve na kup ali najveke mi skisna od botovite pa zatoa e toj topic staven od mene za podobroto na site ??? sega i samiot se zalish ? da se nadovrzam na temata po so ovdeka e temata za kinenje i vrakanje sepak sakam i jas da kazam nesto.......... ne e moja rabota da se mesam vo tugite raboti sto i kako?????????????
sakam kazam neznam recam [:D]
killerr fala src i na tvoja gla [:p]
quote:
Originally posted by fio
quote:
Originally posted by killerr
lizhi lizhi i fio lizhese pa ostana poparen [:D]
Фио не лижеше, а сеа фио ви фаќа сеир [:)][img]http://www.bagra.org/modules/XForum/images/smilies/flipa.gif[/img] Бтњ, честито Албине, нек ти е со среќа
paziseee
quote:
Originally posted by a-pin-dim
paziseeee jas nikogas ne sum bil gore sepak 100 pati poveke mi se imat ukluceno ali toa i luge i botovi sve na kup ali najveke mi skisna od botovite pa zatoa e toj topic staven od mene za podobroto na site ??? sega i samiot se zalish ? da se nadovrzam na temata po so ovdeka e temata za kinenje i vrakanje sepak sakam i jas da kazam nesto.......... ne e moja rabota da se mesam vo tugite raboti sto i kako?????????????
peer izvini vaka ama na tebe hronichno ne ti crpe "crpalkata"[:D][:D] mojot post kazuva neshto koe se sluchilo pred 2.5-3 i povece godini da ne mi se zakaci nekoj za vremeto t.e koga x go njamashe po kanali se secavash ???? ... i togash drugi raboti vea u moda i se fwodirashe na drugi nachini .... da ne ti davam logovi .... i bashka si gi pobrkal lonchinjata ovoj topic ne e za to pozdrav ako imash neshto da mi kazesh nemoj tuka /msg PazI_SeeE i kazi mi koga sum OnLine da ti objasnam shto ne ti e jasno ok?[8D][8D][8D][8D][8D][8D]
yURI vie ich ne ste bolni :)
n/a
quote:
Originally posted by killerr
lizhi lizhi i fio lizhese pa ostana poparen [:D]
quote:
Originally posted by seir
Toa shto kilerr i mecka nemaat svoe "JA" se pokazalo odamna. Pa uste sami si kinea access za posle nedela dena killerr da se vrati. Ali dodeka gi nemashe ko pichki kjutea pod koshuli. A koga killerr go zema acessot posle nedela dena eden ban od nego ne se vide na kanal, ko govedo kjuteshe go nemashe nigde. I pak stara pesna, na away, duri i da ti treba pomos a da nema nikoj na kanal od opovi nema sansi da ti se javi. Pa neli za mecka da ni se javi na pvt treba nekolku godini da pominat. Pa dobro be, sho ste vie? Koga mozat drugite da pomagaat i da zborat a vie da kjutite kako da nemate tastaturi, e kade go ima toa? Da sum na mesto na boris, taka bi vi skinal acc ili ve ostavil na 75, pa posle da ve vidam kako ke peete na pvt dali ni treba pomos i dali nekoj saka +v. Duri ne se spustete od toa tamu vo oblaci kaj sto ste otishle nema da ve biva. Koga moze shema ili boris da zborat i da pomagaat za sho bilo, pa koj kur vie taka da se ponasate? Poslednava nedela glas ne im se slusna, a deka mecka go nemase na kanal ni banovi letaa za bez veze ni na forum imase poplaki. Epa sega vie videte kako stojat rabotite. Pa do tolku da se izblamira da doceka killerr da mu dava 449???!!! HEHE mecka sega i 450 ke sonuvash a ne da protestirash za 499. Pa da, vie GOSPODA ste, kaj mojte bez 499 na kanal, pa vi smetalo sho 450 ste imale. Prodolzete samo vakvi seiri i show-a da ni prikazuvate epten ni e interesno. I pak ke se potsetam..."Ne sum Gospod ama imam op!!!" - The unbreakable MECKA. Ova treba da se stavi na forum nekade vo misli i izjavi ili misla na denot. OooOo ako ne se vrati a prodolzi da pisuva na forum, alal da mu e, poshtovanje. Sigurno najfer si ispadna od site, si doaga na kanal, si zbori i go ima na forum. Ako e tolkav fraer da si skine access se pokaza deka e golem fraer i da se ponasha bez nego. Alal da mu e, mecka killerr mozat da se ogledaat na nego. killerr i mecka ispadnaa pichki mamini. Ama zaboraviv, onie se uvazheni, oni se nad nas kade kade... E bre, i ushte ednash kje recham: Kanalot nema da go bide so GOSPODA kako killerr a posebno mecka!

HAHA kakva cest killerr da napise nesto. killerr znaes sto e domazet? domazet ti e televizor bez zvuk, tuka e, go gledas ama nema pravo na glas, nikoj ne go slusa. Taka i ti, protestirashe se blamirashe za 499 - i kur dobi, site ti se iznasmeavme sho govedo ispadna i dobar seir ti fativme. Za mecka da ne kazuvam, deteto na zarek ke fati od ogovaranje i ismevanje. killerr - domazet! :))) killerr, mecka aj vont mor! dajte ni ushte pricini da se smeeme!!!! :))) P.S. Sonuvajte 499-tki :))))))))))))))))) mozda nekad sho znaete!!! :))) nikogas ne gubite nadez operatori :))))))))) xaxaxaxaxxa :)
NARCIS` seir zaso ne go otkries tvojot orginalen nick....zaso se kries ?
killerr NEMA MUDA[:D]
killerr seir: Member Since: December 03 2003 Recent Topics Досие Бламажа Кај ни се админите? sega otvori ushte eden user i stavi poll od 10 zarazeni Go lizham za 100 bez auto mode vote for SEIR [^] per momentalno sum na bateri dobiv sila za ZVUK
fio Без разлика дали има или нема муда, типот си го фаќа сеирот :)
Strelec toa sto tipot 'nema muda', znaci deka tipot e vsusnost TIPKA...:)
NARCIS`
quote:
Originally posted by killerr
seir: Member Since: December 03 2003 Recent Topics Досие Бламажа Кај ни се админите? sega otvori ushte eden user i stavi poll od 10 zarazeni Go lizham za 100 bez auto mode vote for SEIR [^] per momentalno sum na bateri dobiv sila za ZVUK
Pazi da ne se potrosat [:D][:D][:D][:D]
fio
quote:
Originally posted by Strelec
toa sto tipot 'nema muda', znaci deka tipot e vsusnost TIPKA...:)
Уште поубаво, сакам да ја запознаам [:)]
a-pin-dim
quote:
Originally posted by fio
quote:
Originally posted by Strelec
toa sto tipot 'nema muda', znaci deka tipot e vsusnost TIPKA...:)
Уште поубаво, сакам да ја запознаам [:)]
mee tooo [:p][:p][:p]
n/a
quote:
Originally posted by killerr
NEMA MUDA[:D]
Toa sto jas NEMAM MUDA e fakt. No toa ne znaci deka ne sum dovolno hrab(r)a(r) da kazam kako stojat raboti. A toa sto ne se otkrivam koj(a) sum e od pricini sto site me znaete. A killerr jas da sakav da se lizam ke lizev odamna. A ti sto nemas popametna rabota otkolku 499-tka (da te potsetam sto ne ja dobi, slobodno i otvoreno ti rekoja idi i ne se vracaj, i ti i mecka) ti se vrati kao kuce, odnosno se praish cigan so drugi zborovi. Ama toa e, nekoi ednostavno koa bile mali i roditelite gi prasuvaa sto sakat da bidat..oni odgovaraa jas sakam da iam 499 na macedonia...pa eve sega probuvaat da go postignat najgolemiot uspeh vo nivnite zivoti. Nemam nisto protiv vas, ostanete si i prodolzete vaka (znam deka nema da prestanete, dovolno dobro ve poznavam) i davajte mi pricina da se smeam na sabajle..korisno e. Toa jas sto si fakam seir e moja rabota i ubavo mi e, a vie ako sakate da izigravate klovnovi i da se blamirate prodolzete - super e! Prodolzete momci. killerr i mecka: LIZHITE ushte za 499tka :)))))) Ajde mozete vie...znaete kako bese koga bevme mali? koga sakase nesto od roditelite, mora malku da gi zamolis da dobies nesto, a ako ja lupnes vratata i odis vo tvojata soba nisto nema da napravis..taka i vie..protestiravte ko mali decinja..treba malce lizhentus be killerr, ne taka...ajde barem ti znaes, tebe ti veruvam..ajde znaes ti...lick it lick it....za 499tka :)))) aahaaa a mecka sega neka ja sonuva i 450-kata :))))) P.S. Pozdrav do killerr i mecka so pesnata NISAM OPERATOR BEZ 499!!!! :)))
Strelec ovoj (ili ovaa) seir ne znam koj(a) e, ama se obiduvam da napravam edna analiza... ako se pogledne vo kolku saatot postira na forumov, a ako se zeme vo predvid i deka obicno covek spie od 11 navecer pa do 7 nautro, so golema verojatnost moze da se zakluci deka e nekoj(a) sto e na amerikanski ili evropski kontinent... znaci, zasega da ja isklucime moznosta deka e od nekoja aziska drzava, ili mozebi od Avstralija... ocekuvam pomos i od ostanatite za da mu se vleze vo tragata na toj (taa) seir...:)
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Strelec
ovoj (ili ovaa) seir ne znam koj(a) e, ama se obiduvam da napravam edna analiza... ako se pogledne vo kolku saatot postira na forumov, a ako se zeme vo predvid i deka obicno covek spie od 11 navecer pa do 7 nautro, so golema verojatnost moze da se zakluci deka e nekoj(a) sto e na amerikanski ili evropski kontinent... znaci, zasega da ja isklucime moznosta deka e od nekoja aziska drzava, ili mozebi od Avstralija... ocekuvam pomos i od ostanatite za da mu se vleze vo tragata na toj (taa) seir...:)
strelec potraga po toj ( taa ) mozes da zamolish do moderatroite i administravcite da ti kazat koja adresa e pustila pa odma ke doznaes :o) (koj-koja) e sepak ako zenska kako so vikate i jas kako fio bi sakal da ja zapoznam :o)
ozonce da mnogu ja biva...
OooOo ozonce, smeni si toa avatarot .. dolgo vreme si bez nego
Angelaris Pa izgleda seir e VIP sto znaete ne smee da se kazuva vo javnosta
Angelaris Ali dobar e :)
Thief
quote:
Originally posted by a-pin-dim
quote:
Originally posted by Strelec
ovoj (ili ovaa) seir ne znam koj(a) e, ama se obiduvam da napravam edna analiza... ako se pogledne vo kolku saatot postira na forumov, a ako se zeme vo predvid i deka obicno covek spie od 11 navecer pa do 7 nautro, so golema verojatnost moze da se zakluci deka e nekoj(a) sto e na amerikanski ili evropski kontinent... znaci, zasega da ja isklucime moznosta deka e od nekoja aziska drzava, ili mozebi od Avstralija... ocekuvam pomos i od ostanatite za da mu se vleze vo tragata na toj (taa) seir...:)
strelec potraga po toj ( taa ) mozes da zamolish do moderatroite i administravcite da ti kazat koja adresa e pustila pa odma ke doznaes :o) (koj-koja) e sepak ako zenska kako so vikate i jas kako fio bi sakal da ja zapoznam :o)
Ако има малку појма од Интернет и од Ип адреси, тогаш може Ип адресата да му биде од Хонг Конг или од Порторико, иако тој е во Македонија, на пример! Значи, и тоа не е решение...
VinnyUS Koj sto lize i kako lize jas nema da komentiram.No,moram da mu kazam na OooOo za negoviot karakter i kako covek i kako operator.Od se srce sakam da ti kazam BRAVO za taj sto si.Koj si ima gordost ke si dojde pak i ke si bide toa sto e bil i bez op, postuvan covek.Ne e rabota da te posuvat koa imas op i site da ti se ulizuvat, rabota e koanemas da se vide koj si.Jas na gospodinot OooOo mozam samo da mu se divam na karakterot koj sto go ima.So toa sto ostana nepromenet i posle prviot den ne operator pokaza deka ima karakter i ima oci da izleze pred site i da ne se krie.Eve uste ednas ALALDA NEKA VI E GOSPODINE OooOo, ova vi go velam od dnoto na srceto. PS: sto se odnesuva za SEIR doticniot ili doticnata ne mora da se kaze koj e i stoe e.Ovde dotcnata odoba e dojdena da se iznasmee i da gleda SEIR na drugite.asko veke barate da vi dadam eden zaklucok.vo edna prilika vi kaza deka nema muda, pa videte dali toa simbolicki go misli ili navistina.
n/a Do site sto se interesirate za mene od kade sum i koj(a) sum. Nemam namera da go otkrijam identitetot pred site. Dokolku nekoj saka da me prasa od kade sum i sto sum, slobodno neka me PM-me. Za site sto se prasuvaat, jas sum vo Makedonija i tolku. Si fakam seir i milo mi e. Nemam nikakva namera da navreduvam nekogo i nemam nisto licno protiv nekogo od operatorite. Ova sto fakam seir si e nivna odgovornost i tie se krivi za nivnite nepromisleni postapki, a mene nikoj ne mi go zabranuva pravoto da se smeam i iskazam svoeto mislenje. Ne znam sto ste se zainteresirale od kade sum i koja sum, ama vasa rabota e da kezete dali e tocno moeto mislenje ili ne. Mozebi nekoi mislat deka sum vo pravo, nekoi ne. Toa sto sakam da si ostanam anonimna e moja rabota i moja odluka.
Thief
quote:
kojА anonimnА
Хммм...женскиов род е за да не‘ заведе заведе или...?!
paziseee
quote:
Originally posted by seir
Do site sto se interesirate za mene od kade sum i koj(a) sum. Nemam namera da go otkrijam identitetot pred site. Dokolku nekoj saka da me prasa od kade sum i sto sum, slobodno neka me PM-me. Za site sto se prasuvaat, jas sum vo Makedonija i tolku. Si fakam seir i milo mi e. Nemam nikakva namera da navreduvam nekogo i nemam nisto licno protiv nekogo od operatorite. Ova sto fakam seir si e nivna odgovornost i tie se krivi za nivnite nepromisleni postapki, a mene nikoj ne mi go zabranuva pravoto da se smeam i iskazam svoeto mislenje. Ne znam sto ste se zainteresirale od kade sum i koja sum, ama vasa rabota e da kezete dali e tocno moeto mislenje ili ne. Mozebi nekoi mislat deka sum vo pravo, nekoi ne. Toa sto sakam da si ostanam anonimna e moja rabota i moja odluka.
Epa mil/a Mr/Ms odluchete se dali ste ONA ili OVA ne gi lazete ludjeto ... tochno e deka forumot e anonimen no , dali ova krienje ima nekakva zadna namera ? za zal jas mozam da predpostavam koj si :))[}:)][}:)] ... imash pozdrav od mene :)) alal da ti , Te podrzuvam u se ama u krienjevo NE . p.s. koga da pominam da si gi zemam igrackite ! ! ! ! ![?][?][?] SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS rulez hihihihi
Strelec da, da... mislam deka e toa namerata na toj zbor... tuku nesto drugo... vo eden drug post, na eden drug topic, iznajdov deka vo nekolku navrati liceto upotrebuva zbor 'sho' namesto 'shto'... isto taka, vo nekolku navrati veli 'sea', namesto 'sega'... ovie detali me naveduvaat na pomisla deka se raboti za lice od Skopje ili okolinata... mozam da konstatiram deka OBRACOT poleka, no so krupni cekori, SE STEGNUVA...
NARCIS` ja prativ pm pa sea cekam odgovor
Strelec Narcis, ke ja z***** cela rabota taka... taka sekoj moze, ama ne e interesno na toj nacin...:)))
sfetle daj ostajte gi lugeto na raat..neznam shto vi e tolku interesno...i gledajte malku za sebe:) pozdrav
mafisKumA Strelec zaboraj da dodades nekolku vazni faktori deka nekoj tipka od doma nekoj od narabota a nekoj i od edno i od drugo (nespomunvam imina na primer ko ja [:p][;)] ) a i plus nekoj od sto imat insomnia (fala bog jas nepatuvam od insomnia grcam ko tenk [:I] ) da bi bilo interesno da znajme koj(a) je ama mnogu vreme imas izgubeno za analizirajne da znajs deka ke i telefoniram na MRS Strelec i ke i recam za da izmisli na nekoj drug nacin ona da te zanimava [:X][;)][:I][;)][:X] VinnyUSA u pravo si za OooOo a OooOo molimte nemoj da mu davas instructions na ozonce za avator slucajno i nego danezaborajs glaven del od instructions [:p][:p] Pozdrav na site and take care
GoDsHaNd Ni najmalku nejkam da postiram na vakvite topici, ama stvarno epten zamarate...
paziseee A sto mislish hodshand deka nie imame popametna rabota!!!!!! :) p.s. misterioznata licnost e poznata na organite za otkrivanje ama poradi temelna istraga ne se otkriva identitetot!!!! en-de(kraj)
Strelec
quote:
Originally posted by sfetle
daj ostajte gi lugeto na raat..neznam shto vi e tolku interesno...i gledajte malku za sebe:) pozdrav
sorry sfetle... samo dve opcii se mozni... rabotava moze da se sfati ili mnogu seriozno (nitu na kraj pamet ne mi pagja), ili pak da si pravime zabava (pomalku bolno resenie)... tvojot sovet da gi ostavime lugjeto na raat, izvini, ama ne ke e na mesto... tie se tie sto odlucile ovde da postiraat... a ako trebalo samite da go resat megju sebe problemot, imale moznost i so privatni poraki da go storat toa... epa ako tie nas ne ne' ostavaat na raat, zosto jas (ili nekoj drug) bi trebalo da go pravam toa...?:)
fio Ма срце си е, која и да е :)
DJ_SHEMA ip adresa pochnuva so 64.216 :)
sfetle Strelec mislev da olabaite vo vrska so operatorite...a ne vo vrska so anonimnata lichnost...:) kako i da e...pozdrav :)
StormAngel I to so vikas.[:D] Pozdrav![:)]
Strelec
quote:
Originally posted by sfetle
Strelec mislev da olabaite vo vrska so operatorite...a ne vo vrska so anonimnata lichnost...:) kako i da e...pozdrav :)
(cudenka br. 1) jas za operatorite ne sum rekol nisto, a tvojot post sleduvase vednas posle mojot post... (cudenka br. 2) zosto operatorite bi trebalo da bidat privilegirana kategorija? (cudenka br. 3) nemoj taka grubo so mene, te molam... ke me iskompleksiras...:)
sfetle Strelec mislev da ti pojasnam poso ne me svati kao so treba:) (za cudenkata br.1) Ne se interesni rabotite koga se povtoruvaat miljon pati (za cudenkata br.2) Uopste ne sum gruba....neznam kako deluvam tuka...ali ne se plashi (za cudenkata br.3) pozdrav
Strelec
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA
ip adresa pochnuva so 64.216 :)
fala ti shema na pomosta...:) otsekogas sum znael deka moze na tebe da se smeta...:))) opaaa...!!! znaci imame teksasanin... zemjak na Dzordz Bush...:))) hahaha...:) uloven si batka (ili sestro)... cuvstvuvas li lavez vo blizina?:)))
Strelec
quote:
Originally posted by sfetle
Strelec mislev da ti pojasnam poso ne me svati kao so treba:) (za cudenkata br.1) Ne se interesni rabotite koga se povtoruvaat miljon pati (za cudenkata br.2) Uopste ne sum gruba....neznam kako deluvam tuka...ali ne se plashi (za cudenkata br.3) pozdrav
sfetle, u koi kafikji izlegues navecer?
OooOo u boni i ani :)
fio Ја мрзи да излага :)
Strelec fati ovoj magla sega od teksas... garant e sega veke na meksicka granica...:))) [img]http://lukaroski.com/links/general/zname.jpg[/img] http://www.lukaroski.com/
paziseee looooooooooooolllllllllllllll Boze PazI_MeeE od prijatelite , od neprijatelite sam ce si se PAZAM
fio
quote:
Originally posted by IntelInsideR
Него..fio,дај бе батка да организираме партија (и канал нормално) на "прогнаних из #macedonia".Еве јас ќе бидам почесен оп сo level 100 колку да ставам топици на каналот. Абе верувај ми немаш појма шо риба има да проврткаме. Башка популарност,башка што ќе им ги испоземеме сите "јузери" od #macedonia ......размисли за ова и јави ми се на 0500-1234-fio4op Нека пукне овој VM-от...[:D] P.S Имам врски во весникот ВЕСТ,ке ни дадат насловна и интервју да си ги искажеш маките "Само петело јет асли маж чим повела 100 кокошки" М.Цепенко
Не ми ја усерувај серијата “Повратак Отписаних“ [:)] Поинтересен ми е сеиров шо лежи тука, сори [;)] Бтњ, деновиве ќе следува и “Досие Пицајзла“ [8D]
fio
quote:
Originally posted by Strelec
fati ovoj magla sega od teksas... garant e sega veke na meksicka granica...:))) [img]http://lukaroski.com/links/general/zname.jpg[/img] http://www.lukaroski.com/
Само ти лепо сањај [:)]
Strelec
quote:
Originally posted by fio
Ја мрзи да излага :)
toa tebe ti rekla taka...:) ne vazi za sekogo...:)))
malisha U "Skopje" igra bilijard i se butka na ruka, u "Zelen raj" pie pivo, zdriga i od vreme na vreme pee (ama toa e tajna), u "Teferidz" pljuka a u "Dve vodenici" mesha:)
OooOo toa dve vodenici na skopska crna gora beshe? Ako e toa, ondak sum i stail 20 denari u pupak
Strelec
quote:
Originally posted by malisha
U "Skopje" igra bilijard i se butka na ruka, u "Zelen raj" pie pivo, zdriga i od vreme na vreme pee (ama toa e tajna), u "Teferidz" pljuka a u "Dve vodenici" mesha:)
hahaha...:))))))) a ozeneta li e, ili seuste ne?:)))
malisha Pero, "eftin" si, ja 50 denari u tanga:)
HaCkEr` ja daam 100 ka za u tanga:)))
IntelInsideR Опа..топик ко за мене.[:D] Колку што разбрав (ако грешам не замерувајте) некои од оповиве си кинеле самите на себеси access? Де бе па вие. Еве...дајте ми мене access и нема да си го кинам [:D] Ама испод 499 не признавам. Шега,баталете то! Него..fio,дај бе батка да организираме партија (и канал нормално) на "прогнаних из #macedonia".Еве јас ќе бидам почесен оп сo level 100 колку да ставам топици на каналот. Абе верувај ми немаш појма шо риба има да проврткаме. Башка популарност,башка што ќе им ги испоземеме сите "јузери" od #macedonia ......размисли за ова и јави ми се на 0500-1234-fio4op Нека пукне овој VM-от...[:D] P.S Имам врски во весникот ВЕСТ,ке ни дадат насловна и интервју да си ги искажеш маките "Само петело јет асли маж чим повела 100 кокошки" М.Цепенко
deni hahahahahahaahahhaahhahahahahahahaha
IntelInsideR Мала дигресија. Купувам звезди за да ми стојат под аватарот. Плаќам 1 евро од звезда За да не ми стои она "бруцош" [:D] "Само петело јет асли маж чим повела 100 кокошки" М.Цепенко
paziseee abe nesho seir go nemet??????????????????? kaj si be seir?????????????????? Boze PazI_MeeE od prijatelite , od neprijatelite sam ce si se PAZAM
Angelaris ajde sega pocnete se raspisuva konkurs dead or live 100000$ (seir) :))))))))))
NARCIS`
quote:
Originally posted by Strelec
fati ovoj magla sega od teksas... garant e sega veke na meksicka granica...:))) [img]http://lukaroski.com/links/general/zname.jpg[/img] http://www.lukaroski.com/
da ne zabega nakaj Canada [:D]
Strelec
quote:
Originally posted by NARCIS`
da ne zabega nakaj Canada [:D]
nema sansi... pa toj od mene bega...:)
yURI od mojata arhiva : koga beshe fio u oblacite :) [img]http://irc.vmacedonia.com/sliki/mecka.jpg[/img]
HaCkEr` looooooooooooooooooooooooool Bilo je to nekad.. na brdovitom balkanu....:)))
fio
quote:
Originally posted by yURI
od mojata arhiva : koga beshe fio u oblacite :) [img]http://irc.vmacedonia.com/sliki/mecka.jpg[/img]
Прво, не е од твојата архива, второ, јас бев еден од ретките шо не беше у облаци и праеше муабет со сите [:)] п.с. коа ти е роденден за да ти купам лигавче? [:D]
n/a Strelec, imas mnogu golem pozdrav od dzorz bus i rece koga sakas da dojdes da go posetis. Eve sega zaedno sedime i pieme caj :) Shema, kazi mi od koja adresa sakas naredno da pisuvam? :) Kazi mi go datumot na raganje pa ke vidam, ke smislam nesto! :) Long live the proxy! :) yURI napraviv Print Screen pa ke ti ja pokazam slikata koga ti nema da bides vo oblaci. Togas ke bide od mojata arhiva! :)
Strelec
quote:
Originally posted by seir
Strelec, imas mnogu golem pozdrav od dzorz bus i rece koga sakas da dojdes da go posetis. Eve sega zaedno sedime i pieme caj :)
abe pile sareno... demek mozes da si biras ip adresi...:) abe badijala se obiduvas so finti-minti da skries tragi... neli cuvstvuvas kako moite 'lovci' veke ti disat vo vrat...?:)))
n/a
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by seir
Strelec, imas mnogu golem pozdrav od dzorz bus i rece koga sakas da dojdes da go posetis. Eve sega zaedno sedime i pieme caj :)
abe pile sareno... demek mozes da si biras ip adresi...:) abe badijala se obiduvas so finti-minti da skries tragi... neli cuvstvuvas kako moite 'lovci' veke ti disat vo vrat...?:)))
Strelec, ti si bil znaci? Jas pak se cudev... Btw, vo momentov vi pisuvam od benzinska stanica vo Mexico i upatena sum nakaj Rio..Se nadevam ke stignam za karnevalot... :) Strelec, doagas?
Strelec
quote:
Originally posted by seir
Strelec, ti si bil znaci? Jas pak se cudev... Btw, vo momentov vi pisuvam od benzinska stanica vo Mexico i upatena sum nakaj Rio..Se nadevam ke stignam za karnevalot... :) Strelec, doagas?
onoj moment koga jas ke dojdam, ti veke ke imas lisici na racete... i ne mi glumi deka si 'upatenA', bidejki znam deka si 'upaten'... i javnosta da ja informiram za rezultatite od dosegasnata istraga... liceto t.n. seir e od maski pol, mlad, so visina od okolu 180cm., so kafeava kosa i kostenlivi oci... neznaejki deka e navistina uloven, seuste go nema napusteno gradot Lubbock, Texas (megjutoa site izlezi se pod celosna kontrola i 24-casovno nabljuduvanje)... za denes e predvidena poseta vo nekolku skoli vo gradot (dobieni se nekoi takvi indicii), pa realno e da se ocekuva deka celata postapka za fakjanje na kriminalecot treba da zavrsi vo rok od 48-72 saati... seir, so moja pomos denovive bese faten duri i eden Sadam Husein, pa nemoj da se precenuvas i da se nadevas deka ke uspees da izbegnes skoro soocuvanje so pravdata...:)
Strelec Update: Istovremeno se ispituva i moznosta deka seir ne e vo gradot Lubbock, Texas, tuku tamu e lice koe sto e 'povrzano' so seir... vo sekoj slucaj, seuste se vo igra nekolku opcii i zasega nitu edna od niv ne se otfrla... i uste edno potsetuvanje za kraj na ovoj brifing... secija pomos moze da bide dobredojdena i sekako deka liceto koe sto ke pomogne vo fakjanjeto na seir adekvatno ke bide nagradeno...
nyx- ne se mesham u topikov , nego edno me nasmea do daske :) smo imale i FBI tuka a?:)) aj erlija .. btw strelec u koj film si so sadam hussein brat? daj baram eden decko od Tetovo mi se skril negde.. pa moesh da mi pomognesh da go najdam? [:(] mesto da se reshaat problemi so kanalot , vie ovde go tepate vremeto so udiranje seir i ostali stvari... keep it that way [}:)]
fio Него Јурка, * Topic is 'Jesus died for his own sins! not for ours!' * Set by yURI` on Mon Dec 15 01:50:14 Не се луксузирај со вакви топици жити све
fio
quote:
Originally posted by yURI
ne bese slikata za da navredam nekogo :) samo sakav da se pozafrkavam! koj ti znael deka odma ke se fatish za kosa a vazish za tip koj prifajka zafrkancija :) btw ... topicot si e na mesto .. nema lagi tuka neli ? Seir chuvaj ja od gluvci slikata :P
Твоиве заебанции станаа малце глупи, па морав да те прекорам [:)]
fio
quote:
Originally posted by yURI
Topicot ponekogash e da go posovetuva ili pak go potturne vo diskusija userot na kanal.
Да, секогаш кога ќе влезам на канал се развива дискусија за www.vmacedonia.com [:)] Него не ми е јасно, како тоа ги турка корисниците во дискусија? Пробав да замислам како би изгледала една таква работа, меѓутоа не успеав. Дали тоа е нешто во стилот на стампедо, на растуркани корисници по сите ќошиња, гз преку глава, не се знае кој дискутира, сите дигаат два прста, некој стаил брусхалтер за да привлече внимание и да му биде доделен него зборот, па се фаќаат забелешки...стварно не разбирам [:)] Бтњ, ако се*ам, тебе сеуште те сакам [:X]
Strelec filmot so Sadam Husein IS OVER... i sto bi rekol poetot Mihail Rendzov, sega ostanuva samo prasinata na zaboravot da gi pokrie spomenite na Sadam... a inaku, toa deka so moja pomos e faten covekot bese shega... i imav namera da napravam so toa shega... ama zatoa pak ne e shega ova so seir... druga rabota... jas G-dine nyx- ne se bavam so reketarstvo... nitu pak lovot na seir go cinam zaradi pari ili drug vid pridobivka... toa go pravam samo od dobra volja i volunterski... i za kraj... nitu ti, nitu jas ke gi resime problemite so kanalot... i uste samo edna preporaka dozvoli mi... zabavuvaj se brat 'do daska'...:) i mavaj seiri...:)
yURI ne bese slikata za da navredam nekogo :) samo sakav da se pozafrkavam! koj ti znael deka odma ke se fatish za kosa a vazish za tip koj prifajka zafrkancija :) btw ... topicot si e na mesto .. nema lagi tuka neli ? Seir chuvaj ja od gluvci slikata :P
yURI [21:46] * yURI` changes topic to 'Jesus Loves you! But everyone else thinks that you are a**hole :o)' [21:46] * yURI` sets mode: +l 495 Pa moze da ide Jesus died We/I awoke ....
yURI Topicot ponekogash e da go posovetuva ili pak go potturne vo diskusija userot na kanal.
HaCkEr` Дечко ти да не студираш филозофија случајно.. поздрав до мојата МЕСЕЧИНА:)
yURI planirav :P
NARCIS` yURI kazi im za maickata per :)
darkjesus jas imam sredno molero-farbarsko taka da neka ne ja kazvit za maickata nema da razberam
Angelaris ти дарк оди заминви во АРМ не кажви многу закони на физиката
n/a HAHA Strelec,eve ti nova zadaca, izlegov od Lubbock Texas, kako sto tvrdese ti, mi trebase mnogu vreme da go pominam toj prelazot kade sto sedese i ti licno so tvoite lovci!!!Ama jas se prikradov vo taa cisternata za nafta.;) Pa ti otkri me kade sum sega:))))) Eve neka ti pomogne SHEMA neka ti dade adresata.:)))
IntelInsideR Абе fio гледам на bagra.org си главна звезда. Дај кажи го рецептот [:D]
DJ_SHEMA seir se javuva od ovaa adresa 64.216.41.146 Koja e vo lubock Texas, a tamu se naodja Texas tech University. Chinam znam eden poraneshen korisnik koj se naodjashe vo texas, pa napravi mala turneja niz kontinentov pa se vrati pa nazad vo texas. [;)] Pozdrav sine.
fio
quote:
Originally posted by IntelInsideR
Абе fio гледам на bagra.org си главна звезда. Дај кажи го рецептот [:D]
Да не сакаш да ги пишуваш моите мемоари?[:)] Досаден стануваш, најди си друга преокупација [|)]
Strelec
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA
seir se javuva od ovaa adresa 64.216.41.146 Koja e vo lubock Texas, a tamu se naodja Texas tech University. Chinam znam eden poraneshen korisnik koj se naodjashe vo texas, pa napravi mala turneja niz kontinentov pa se vrati pa nazad vo texas. [;)] Pozdrav sine.
slucajot veke go predadov na administracijata, za da go smesti vo arhiva... nema nikakvi nepoznanici veke okolu slucajot... seir e otkrien... i kolku za uteha neka mu bide toa sto sme so dobra volja sega pred Boziknite i Novogodisnite praznici i nema da prevzemame nikakvi dopolnitelni aktivnosti... barem zasega...:)
darkjesus Strelec ti go/ja zapali sega drug ke ja/go 'turkat' pa daj majkumu stara ili dovrshi ja rabotava ili sho si ja pocvel voopshto:)
IntelInsideR
quote:
Досаден стануваш, најди си друга преокупација
Поздрав до тебе о ти господару на форумите. Извини многу шо сум ти досаден. Само уште да те прашам...овиа на твојов аватар се педери или лезбејки?[:D] Многу се "мазни" некако [:D] P.S И одсега ќе ти бидам уште подосаден "забаве ради"