Koj toa ne vodi-od dvete strani:(
Koj toa ne vodi-od dvete strani:(
AaaAa Prevzemeno od www.aber.net.mk [img]http://www.aber.net.mk/images/articles/6459acd48.jpg[/img] Е камбек да не правиш бе? Од кога успеа да направи милион и еден инцидент, се скрши од лоповлук и срамење на земјава по дома и странство, ај сеа пак back to the basic! Дечко go home, и најди друга професија! Пошто и овој пут ќе се лажеме ли со " штрајк до глад" a пица ќе мавате у шаторчето! А? Патетика... [email protected] “If I’m not for myself, then who will be for me? But if I am only for myself, then who am I? And if not now, when?” Hillel