Debar
Debar
OooOo Mame im e**m i vo Debar pochnaa da praat belji [}:)] Демолирано возило на дебарчанец На улицата „Ленинова“ во Дебар вчера околу 02.30 се уште непознати сторители го демолирале автомобилот „Опел омега“ сопственост на Сашо Топалевски жител на овој град студент во Скопје. Од големите камања за кој основано се сомнева дека се фрлани од возило во движење, речиси се искршени стаклата, а оштетување има и низ целиот автомобил. Полицијата извршила увид и спроведува активности за откривање на сторителите, други детали не можат да се добијат. Членовите на семејството Топалевски се ценети граѓани и досега немале несериозни несогласувања со било кога во градот. За дебарчани тоа е еден вид одмазда поради учеството на Сашо во протестите што ги организираше Сојузот на студентите во врска со легализирањето на тетовскиот универзитет. Како и учеството на неколку телевизии меѓу кои Чуму на А1 телевизија.