Chestit Bozik
Chestit Bozik
DJ_SHEMA Chestit bozik na site pravoslavni Makedonci. Za mnogu godini neka e. Hristos Se Rodi!
a-pin-dim na vistina se rodi!!! sepak DJ_SHEMA promashil topic treba da bide na mestot na crkvi i religi!! pozdrav do site vernici na pravoslavnata vera ..... hristos se rodi!
Strelec Navistina se rodi... Neka ni e za mnogu godini BOZIK i posakuvam Hristovoto ragjanje na site nas i na nasite bliski da ni donese Zdravje, Sreka i Blagosostojba, a Presvetliot Isus neka i' pomogne i na nasata Makedonija...
MissHell Aj .. Navistana se rodi .. :) Srejken bozik i do vas .. i do site :)
OooOo Mir Bozji - Hristos se rodi
ragazza Boziknata svetlost neka Vi go osvetli domot , srecata nekaja pobedi tagata i Bog neka vi podari se toa sto nemate i socuva se toa sto imate i go sakate! HRISTOS SE RODI!
mecka Cestit praznik.
StormAngel Cestit Bozik.Gospod neka ve blagoslovi.[;)] Pozdrav![:)]
Angelaris Hristos Se Rodi Neka Ni e Cestit Bozik
Whitebaby Hristos se rodi. Za mnogu godini neka ni e.
mafisKumA Vistina se rodi Cestit Bozik, gospod na site da ni daj zdravje vo isto vreme sakam da kazam deka milo mi e da vidam nekoj sto nese Pravoslavni da ni cestita praznici a i jas ko ke znam nekoja druga vera imat praznik i jas mu gi cestitam Taka treba da bidi site se treba da imame postuvajne za drugi riligi, ako sakame nekoj da ni e postuva nasata riligia i nije se treba da je postuvame nivnata
ace6vel ajde i od mene cestit bozik da ni e za mnogu godini :)
ozonce Za mnogu godini Bozik, Hristos se rodi!
DJ_SHEMA Topicot e staven da se chestita bozik na korisnicite na #macedonia i na forumov, zatoa e tuka, plus toa samo ovde moze da se svati event [:)].