ZZ Top
ZZ Top
n/a Пред години имаа хит (доста познат), спотот беше со автомеханичар, две прекрасни цури и црвено ауто. Браќата исчезнуваа и се појавуваа на секое место, а автомеханичарот (пумпаш да не беше на бензинска) ги бркаше нив цурите. Уствари тие него. И на крај се буди механичаров, гледа дека сонувал ама до него има клучови (од црвената кола). Кому му текнува како се вика песната? Ќе Има частење. [:p] P.S. Ако добро памтам, не е She's just killing me