Масимо Морати поднесе оставка
Масимо Морати поднесе оставка
a-pin-dim Претседателот на италијанскиот фудбалски клуб Интер, Масимо Морати вчера поднесе оставка. Покрај него оставка поднесоа и неколку членови на управниот одбор, а за заменик на Морати е именуван потпретседателот Факети. Оставката на Морати доаѓа после големиот притисок од навивачите заради двата последователни порази и најавите на Кристијан Виери дека ќе го напушти клубот. [img]http://www.maksportnet.com/wwMS/sliki/sliki/Moratti-ost.jpg[/img]