На денешен ден...
На денешен ден...
fio ...ОооОо стана свесен за неговата ориентација и го запроси Мицко, додека Стрелец љубоморно гледаше од страна размислувајки за убавите мигови поминати заедно со ОооОо, правењето на снешко и чистењето на снег пред влезната врата и ред други романтични моменти кои вечно ќе останат врежани во неговото сеќавање.
Strelec i site trojca, vo cest na ovoj den denesen, si pomislija: a navistina, kako e vsusnost da se bide fio!? i sekoj od niv dojde do identicen zaklucok: "uh, gnasno!"... i taka, si se vratija kaj svoite soprugi i semejstva, a samo fio si ostana fio!
fio Toa е исто како да замислиш колкава е вселената :-) Не си способен :)
SunLight a ti si?
ace6vel
quote:
Originally posted by Strelec
i site trojca, vo cest na ovoj den denesen, si pomislija: a navistina, kako e vsusnost da se bide fio!? i sekoj od niv dojde do identicen zaklucok: "uh, gnasno!"... i taka, si se vratija kaj svoite soprugi i semejstva, a samo fio si ostana fio!
Kapa siminjam i raka ti pruzam [:o)]