Стрелец на Марс
Стрелец на Марс
fio Најновите снимки од Марс го прикажаа потписот на Стрелец што е доказ дека тој престојувал на оваа планета[:)] [img]http://www.gajbapivo.com/junk/tito.jpg[/img]
kopacot nemat vo boja slika ?
Strelec
quote:
Originally posted by fio
...доказ дека тој престојувал на оваа планета[:)]
ti toa go narekuvas prestoj!? sto si cuden!!! samo na pominuvanje navrativ tamu!
ace6vel lol jako e ova xexexe