Од март ќе поскапи телефонот
Од март ќе поскапи телефонот
OooOo nazdravje brichenje .. "Македонски телекомуникации" ќе го поскапи импулсот за домашните телефонски разговори во март. Се претпоставува дека поскапувањето ќе биде од 20 до 25 отсто. За да се реализира оваа намера, во наредната недела во земјава ќе допатува главниот извршен директор на унгарски "Матав", Елек Штрауб, кој ќе разговара со премиерот Бранко Црвенковски. На средбата ќе биде потврден и договорот со македонската Влада, која за својот дел од акциите во телекомот ќе добие дивиденда од 18 милиони евра од ланскиот профит. (М.Б.)
pr1nc Ova navistina e seriozno zaebano.Shtosot e shto nikoj ne moze da im se sprotistavi.a treba da se prevzeme neshto... Pozdrav.
kopacot Deneska e vo Ohrid germanecot......ni se e*ba mamata so telefonot..ke pocnam da ogledvam gulabi za da komuniciram so lugevo zimi se :)))
Strelec daj stavete mu na kopacot title "Golubar"!:)
dejan dejan Testing......
ozonce :) taman mi gi simnaa zabranite kon 070, 075 i 00 sega pak ke peam po staro
ozonce Toa najverojatno se dolzi na kvalitetot na uslugite koi gi davaat. Inaku eve neshto: [12:57] * Quits: art_desin ([email protected]) (Read error: Network is unreachable) [12:57] * Quits: hanri ([email protected]) (Read error: No route to host) [12:57] * Quits: armani_bo ([email protected]) (Read error: No route to host) [12:57] * Quits: Sase^^ ([email protected]) (Read error: No route to host) Ne raboti web hostingot ne raboti email hostingot ne raboti internetot raboti NISHTO I TOA NA SRED PLADNE E toa se karakteristikite na edna od najuspeshnite i najprofitabilnite firmi u makedonija
fio Мој совет е, доколку имате пријатели по фирми, купете си пост-пеид телефон, подобро на космофон и приклучете се на бизнис тарифа, 6 ден преку ден, 3 ден навечер, поефтино е од фиксен у кур!
melpomena ПОТРОШУВАЧКИ АПЕЛ Телефонот не смее пак да поскапи Претставниците на Владата во Управниот одбор на "Македонски телекомуникации" не смеат да дозволат уште едно поскапување на цената на импулсот, апелира Организацијата на потрошувачи на Македонија. Организацијата смета дека поскапиот импулс директно ќе го намали и така нискиот стандард на граѓаните, прашува дали повисоките цени гарантираат поголем квалитет и бара воведување втор оператор. Потрошувачите апелираат Управата на Телекомуникации, Монополската управа и Народниот правобранител да го спречат најавеното поскапување на цената на телефонскиот импулс. (М.Б.) prevzemeno od Dnevnik
kopacot
quote:
Originally posted by Strelec
daj stavete mu na kopacot title "Golubar"!:)
pod uslof ti da gi letas gulabite [:p]