Prasanje okolu postovanje
Prasanje okolu postovanje
n/a I se otvori edno prasanje okolu postovanjeto. Nekoj da iskomentira?
pr1nc Jas definitivno sum protiv toa!!! [:D][:D][:D][:D][:D] Batka,topikov ti e za nikade.Brisi dodeka ne go videl nekoj [:D][:D][:D][:D] Pozdrav.
Strelec доцна е сега... веќе видов!:)
pr1nc Sega gospod neka mu e napomosh [:D]
fio
quote:
Originally posted by NARCIS`
Deka sum realen ?
Не, дека таква ти е сексуалната ориентација [8D]
fio Шапески, ќе те пријавам на багра за авторски права :-)
Angelaris loooooooooooooooool haHahHhaahAHaHaHha se vika IZDRZI! sega [:D][:D][:D][:D]
n/a Zborot mi bese, situaciata prikazana na relacija strelec - kiler. Odnosno, kako 30 godisniot kiler kako seuste se rasprava so botovi, banovi i nikovi na mirc i 40 godisniot familijaren covek strelec koj pomaga na forum i slicno? kako ke go iskomentirate toa? Strelec ne e mnogu postar od nego, nekoj si 10 godini a kiler si misli deka seuste e nesto mnogu golemo...a sepak se vrati kako pice pod pernice na macedonia, posto acesot mu bese zivot. I uste taka mu odgovara na strelec? I koj nema domasno vaspitanje, kako sto spomna boris prethodno za tif? na ova mislev.
Strelec аха... сега е веќе јасно... ние БРЗО сфаќаме, кога ПОЛЕКА ни се објаснува!:)
Angelaris Abe toa e Nivna rabota mislam jas sto sakaat ke si pravat tie seir Pozdrav
OooOo rata-ta-tiraaaaaaaaaa Branko kocka kockica
Angelaris :))))) tups tups
Thief Некој овде се обидува да не закара? Ах, сериџии... [:D]
NARCIS`
quote:
Originally posted by seir
Zborot mi bese, situaciata prikazana na relacija strelec - kiler. Odnosno, kako 30 godisniot kiler kako seuste se rasprava so botovi, banovi i nikovi na mirc i 40 godisniot familijaren covek strelec koj pomaga na forum i slicno? kako ke go iskomentirate toa? Strelec ne e mnogu postar od nego, nekoj si 10 godini a kiler si misli deka seuste e nesto mnogu golemo...a sepak se vrati kako pice pod pernice na macedonia, posto acesot mu bese zivot. I uste taka mu odgovara na strelec? I koj nema domasno vaspitanje, kako sto spomna boris prethodno za tif? na ova mislev.
Koj so sto se rasprava mislam deka ne e tvoja rabota da sudish na lugeto.
Thief Narcis` е peer! [:D]
NARCIS` Deka sum realen ?
Strelec Narcis, абе зошто тебе ти се вее новото знаме, а не она со 16 краци? абе ќе те караат од партијата!:) seir, во целата оваа турлитава што настана, Boris кажа една умна работа, а тоа е дека секој одговара за своите постапки... кадровската политика овде на форумов, исто како и на #macedonia, е исклучиво право и во надлежност на нивниот сопственик... од друга страна, никому не може да му се одземе правото да се бламира... killer одлучи да постира овде фотографии од моето семејство и потоа бев сведок на многу (за него непријатни) реакции на тој негов потег... фотографиите не се такви од кои што јас треба да се срамам... тоа се фотографии од мојата сопруга и мојот син, на кои што јас се гордеам... тие фотографии јас лично сум ги публикувал на web и сум ги ставил на мојот личен вебсајт... од членовите на овој форум добив десетици и десетици писма на поддршка и поголема сатисфакција од тоа за мене не постои... инаку, јас желбата за ’терање сеир’ воопшто не ја потценувам и омаловажувам... тврдам дека нема ниту еден посетител на овој форум кој што не сака сеири, па затоа ти од својот nickname не мораш воопшто да се срамиш! сеирџии од сите земји, обединете се!:)
Thief Стрелец, „ратни друже“, стварно си добивал писма од обожавателки? Кај мене ништо, а на иста тема војувавме...ех! Кажи како успеа да ги привлечеш?! Јас не добив ни една порака (лажам, покрај твоите добив уште една [:D]).
Thief [img]http://www.lukaroski.com/AnimatedGifs/mcd.gif[/img]
Strelec
quote:
Originally posted by Thief
...стварно си добивал писма од обожавателки? Кај мене ништо, а на иста тема војувавме...ех! Кажи како успеа да ги привлечеш?!
Успеав благодарејќи на мои фотографии постирани на форумов...:))) ме виделе обожавателките и се ’запалиле’!:) да ставеа твои фотографии, можеби и тебе потоа ќе ти се ’пуштеа’ со приватни пораки...:)))
Thief Ех... ако ми отстапите со Борис дел од вашиот веб простор ќе ви го „приуштам“ им тоа задоволство! Туку, ти рече администратор си, а? [:D] Кај тебе да фаќам врски за титула, а богами и ако ми треба нешто од Борис ! [:p]
DJ_SHEMA Thief, sekoj moze da postavi sliki na forumov. Na glavnata strana spushti se najdolu i vidi kade pishuva album [:)].
Thief Да...имав едно време...ама, сум изумил како одеше тоа, сега ќе видам и че и‘ се ставам на увид на пошироката јавност... или сепак да не правам таква глупост, па се‘ што е женско да се вљуби во мене! [:D] Стрелец! Ќе фаќаш врски? [:D]
sapeski
quote:
Originally posted by Thief
Да...имав едно време...ама, сум изумил како одеше тоа, сега ќе видам и че и‘ се ставам на увид на пошироката јавност... или сепак да не правам таква глупост, па се‘ што е женско да се вљуби во мене! [:D] Стрелец! Ќе фаќаш врски? [:D]
Thief, нема потреба да се мачиш, еве јас сега ке прикачам една твоја фотка! Ке ја едитирам малку за да ти се пуштат повеќе девојки во пораките! [:D] [img]http://www.balkanyouth.org/fraer.jpg[/img]
Thief Си личиме...оригинал јас! К‘о на фотокопи да е изваден! [:p]
NARCIS` ahhaah jaki tetki :))
Strelec
quote:
Originally posted by Thief
па се‘ што е женско да се вљуби во мене!
жалам, но веќе потпишаа пристапници за мене... или ајде... ќе ти пуштам неколку откако ќе ги изгустирам!:)
Thief Срамота, бе, срамота! Женет човек си, не ти личи! Остави им нешто и на помладите генерации! [:D]
sapeski
quote:
Originally posted by Thief
Срамота, бе, срамота! Женет човек си, не ти личи! Остави им нешто и на помладите генерации! [:D]
Мора да не научи како ами? [:D] Сласа така кажа! [:D]
Strelec
quote:
Originally posted by Thief
Срамота, бе, срамота! Женет човек си, не ти личи!
каква врска има тоа што сум женет? јас за фудбал зборував... кај се чуло и видело пристапници да се потпишуваат за во кревет!?
Thief Џабе се обидуваш да се извадиш сега: наместо да не‘ учиш, ти сакаш (заради искуството кое го поседуваш и префриганата техника на заведување) да ни ги земеш и овие малку форумџики кои успеавме да ги подлажеме дека и нас за нешто не‘ бива...
Angelaris хахахахахахаха абе добар испадна топиков не е лош само напред
n/a
quote:
Originally posted by Strelec
инаку, јас желбата за ’терање сеир’ воопшто не ја потценувам и омаловажувам... тврдам дека нема ниту еден посетител на овој форум кој што не сака сеири, па затоа ти од својот nickname не мораш воопшто да се срамиш! сеирџии од сите земји, обединете се!:)
Mislam si se dokaza koj e MAGARE BEZ DOMASNO VASPITANJE, koe bez aksesot na macedonia ne moze zivotot da si go tera, deka nema da ima nisto so da pravi. A za 10 godini moze ke stigne do negovata najmnogu posakuvana 499-tka ili pak ke stane admin tuka a ne samo moderator. Pa i takvite luge si imaat sonista...Ne e neli lesno da se operator?
Thief Зарем животна желба му е 499? Пффф! Мене ми е ИрцОП да станам! А, за прво време може и екцес на мацедониа...овај, акцес се викаше! [:D] Инаку се шегував со ова за ИРЦОП и акцес, вие сте забегани може да ме сфати некој сериозно! [:p] A, seir, seir дефинитивно сака да прави екцеси! Гарант и он е заинтересиран за акцес! Овие два збора (пароними се викаа, нели?) многу убаво ја доловуваат сликата на нечија психа и патологијата наречена #macedonia и @ на неа - признај seir! [;)]
n/a
quote:
Originally posted by NARCIS`
Deka sum realen ?
Deka tvojata psiha se promenila od dudlanja za toj aksesot so go imas, i ako ne pravis vakvi poltronski izleti nema da go zadrzis. Te svakam narcis, bez aksesot ne mozes virtuelna zenska da imas i posle tolku rabota kaj kljapo u dudlanja nema smisla da go izgubis. P.S. ako ne znaes so znaci poltron, ne se maci da go baras vo leksikon, ke se izmacis, prasaj go kiler on ke ti kaze najdobro.
n/a
quote:
Originally posted by fio
quote:
Originally posted by NARCIS`
Deka sum realen ?
Не, дека таква ти е сексуалната ориентација [8D]
covekot kako izgovor si ja koristi virtuelnata zenska.
n/a
quote:
Originally posted by Thief
Зарем животна желба му е 499? Пффф! Мене ми е ИрцОП да станам! А, за прво време може и екцес на мацедониа...овај, акцес се викаше! [:D] Инаку се шегував со ова за ИРЦОП и акцес, вие сте забегани може да ме сфати некој сериозно! [:p] A, seir, seir дефинитивно сака да прави екцеси! Гарант и он е заинтересиран за акцес! Овие два збора (пароними се викаа, нели?) многу убаво ја доловуваат сликата на нечија психа и патологијата наречена #macedonia и @ на неа - признај seir! [;)]
tif, eve i eden najiskren odgovor da ti dadam, pred poveke od da receme 5-6 godini akses ekses bese stvarno privilegija, togas bese poinaku, koj te nervira baniras, koj nik ne ti se sviga, banot, komsijata ti dojde odma go zaebavas ban mu akas, ednas nedelno /msg x kick #macedonia * se pravese obavezno...A denes, treba 3 papiri formulari da popunis, minimum 2 opovi i 10 voice svedoci deka batkata napravil nesto da go baniras...Takov op da bidam? takov op moze narcis, cicko kiler, mecka i tamu ostali so se zadolzeni 10 saata od nivniot den da pazat koj vlegol so nick 25_sm_qr da udrat ban (ocigledno ova e posledica na licni kompleksi, ne navleguvam) koj zborel protiv forumov da se udre ban, koj go bara mecka na botot so seen pa da udri ban (cveketo) i takvi bolesnicki raboti za koi ovie opovi za zadolzeni, i ako ne go pravat toa oni idat na remuser! ako idat na remuser, nekoi od niv ke gi izgubat virtuelnite zenski, nekoi ke nemaat so da pravat vo zivotot, nekoi ke ne znaat so da pravat so sebesi, nekoi ke probaat ke izlezat u disko da vidat kako e...Vakov op da bidam? Za ova? ne, vaka mi e naj naj, si odam na kanali kade so ima 50-60 luge, site me znaat, nema nervozi zaebancii i slicno. so qr me bole so se desavalo na macedonia, dali topicot e za forumot i deka +m e 24 saata bez voice.
Thief У право си да си ебеш векот...! [:p]
fio Брао бе сеир :)
misko Sestro Braos!:)