Moze li nekoj da mi kaze na latinica?
Moze li nekoj da mi kaze na latinica?
dejan http://int.utrinskivesnik.com.mk/defaultbb7c.html?pBroj=1394&stID=7461&pR=3 Go citav ova, ama ne razbiram tolku dobro kirilica. Moze nekoj da mi kaze na latinica, i nemoj da potrebuvas golemi zborovi:p I ako mozete da mi pomognete so ova isto?:) http://int.utrinskivesnik.com.mk/defaultf96c.html?pBroj=1394&stID=7460&pR=3
ozonce The page cannot be found <--- za prvoto The page cannot be found <--- za vtoroto neznam kolku ti e od pomosh!
dejan Mmmmm neznam sto e......zasto utrinski e ovaka? Nisto togas:\ Fala ozonce;)
DJ_SHEMA Kazi koja statija vo koj broj e, i kje ti ja opishime
dejan Nisto za tie, najdev resenie za sto zborele. A ima drugo sto ne go razbiram tolku. Eve link http://int.utrinskivesnik.com.mk/default5e71.html?pBroj=1396&stID=7646&pR=2 ako ne raboti toa, www.utrinskivesnik.com.mk i odete kaj sto vika 'BMRO DPMNE ja obvini blacata za podelba na drzavata' :)
Maverik
quote:
Originally posted by dejan
Nisto za tie, najdev resenie za sto zborele. A ima drugo sto ne go razbiram tolku. Eve link http://int.utrinskivesnik.com.mk/default5e71.html?pBroj=1396&stID=7646&pR=2 ako ne raboti toa, www.utrinskivesnik.com.mk i odete kaj sto vika 'BMRO DPMNE ja obvini blacata za podelba na drzavata' :)
Mnogu prosta rabota, dnevna politika vo Makedonija. Bidejki momentalno se vodi diskusija za decentralizacija i prekrojuvanje na opstinskite granici (nekoi ke se ukinat nekoi ke se prosirat). Taka da VMRO go napaga predlogot na SDSM za toa kako da izgledat opstinskite granici, a DUI i SDSM go branat.
Maverik detalite ne se mnogu interesni, vo glavno se dvizat vo nasoka ovoj pratenik rekol edno a drgiot mu odgovoril drugo.
dejan Sto znaci ova decentralizacija? I opstinite, sto e sve so toa?