Nova "IGRA" Udri go neviniot pominuvac
Nova "IGRA" Udri go neviniot pominuvac
dzadzev Vakvo nesto retko se gleda kaj nas [:D][:D][:D] НЕВИДЕНА ГЛЕТКА ВО ГЛАВНИОТ ГРАД Агресивни женски бркаа невино момче во центарот на Скопје [img]http://www.vest.com.mk/images/{021F4E71-DF0E-4895-BC71-7B45EF8D69B3}_zanski-2.jpg[/img]Паника во центарот на Скопје! Вчера предпладне, чудно и малку агресивно однесувања на неколку скопки девојчиња ги збуни минувачите. Додека дечкото од фоткава, ноншалнатно одеше од кај семкарата Зуко, накај ГТЦ, пет девојчиња, одеднаш му се сипаа, и како оси го нападнаа. Оваа случка ја улови објективот на нашиот фоторепортер. Едната го тегне за раце, другата по коса, третата го влече, мислев маицата ќе му ја скинат. Дечково иако пробуваше да им избега, тоа не му одеше баш од рака. Кулминација беше кога девојкиве фатија да го бркаат и накај Жена парк! Сирото момче, едвај избега од нив, со трчање накај Рекорд. Убавите девојчиња, видоа невидоа, па се откажа. Што им беше на девојчињата, така понеделнички , да му се навртат на едно обично момче , кое си се шеташе по Центарот на градот? Останува енигма. Prevzemeno od "VEST" Osven slikava ima i filmce :)) http://www.on.net.mk/razno/Centar.wmv Se prasuvam dali se tolku "borbeni" i vo krevet [?][:D][?][:D]
ace6vel xexexexexe ova poslednovo prasanje vredese i jas go gledav vcera ama ne mozam na zenskite facite da im gi vidam ako se jaki ovoj glup so begase anko ne se imal pravo covekot :)
OooOo mozhda maliov gi prcal, ama ne im platil .. pa zatoa go brkaat [:D]
Strelec a zosto da im plati? toj gi prcal, tie neka mu platat!
ozonce belki ne mu e za dzabe kotekot :) siromashkiot on :)
kopacot jas da bev ko ke gi zemev skloci vid ne ke se videa :)) kokoski :)
C0lDPlaY
quote:
Originally posted by kopacot
jas da bev ko ke gi zemev skloci vid ne ke se videa :)) kokoski :)
Potpolno se slagam so kopacov, ne znam kako bi reagiral da bev na mestoto od deckoto ( a na klipceto jasno se gleda deka deckoto ama pojma nema sto mu se desava) jas mislam deka bi se zavrtel i edna po edna site bi gi naprajl pepel,da ne mozat da odat a ne kamoli da trcat uste ednas,Kokoski,Chavki! Abe ubo vikase dedo mi, Za Zena sam k.. vo p.. i Boksot Vo Chelo!
kopacot so bi rekle.....e*i da te saka tepaj da te slusa :)))))) ama tipov izlea igraorec e .....nemat muskul nikade :)))
dzadzev
quote:
...a na klipceto jasno se gleda deka deckoto ama pojma nema sto mu se desava...
Deka bese zbunet bese, a i kako nema da bide koga mu se nafrlile 5-6 curi(opajduri) i toa na sred centar i go tepaat, zvuci smesno ali za greota e, ni kriv ni duzen go istepaa :))). Samo me zacudi negovata reakcija [:D] gi potpali patikite i mu ja letna.
sapeski На он.нет има филм од ова одете спуштете го.
OooOo pazete se muzhi i zhenive pochnaa da siluvaat [:D]
Strelec sega stotuku mi javija deka deckoto sto begal bil vsusnost maskiran OooOo, a go tepale elena so drugarkite!
OooOo nck .. dvojnikot moj beshe toa
dzadzev
quote:
Originally posted by Strelec
...go tepale elena so drugarkite!
Pak elena ja vmesuvata, i posle cacko e kriv sto OooOo i elena se vo "zeska" diskusija. [:)]
sapeski Нападнати уште две момчиња во Скопје [img]http://www.vest.com.mk/images/{7CB91A6E-ED42-4926-BF2C-F3800929462D}_decista-2.jpg[/img] Во понеделничкиот број на "Вест", нашиот фоторепортер улови неколку агресивни девојчиња како напаѓаат невино момче во центарот на Скопје. Вчера, во трговскиот "Бисер" во населбата Аеродром, бевме сведоци на слична ситуација. Се почна откако девојчињата од фоткава, го здогледаа дечкото како си поминува на долниот кат од трговскиот и оди накај кафулињата. Како молњи, од горниот кат на ТЦ "Бисер", по скалите надоле, почнаа да трчаат и да го бркаат. Тој бега, тие по него. А, кога веќе му се доближија, се случи она што најмалку очекувавме. Наместо да го влечат и тегнат, почаа да го гушкаат и бацуваат. Мешаница. Тој се чуди, луѓето наоколу се чудат, ние се чудиме, а девојкиве како разулавени-се тепаат меѓу себе која да го гушне, а која да го баци. Еден читатаел успеал да фотографира слична вакава ситуација и во Градскиот Парк. Што им е на скопскиве женски? Веќе три дена, три различни момчиња, на три различни локации во Скопје, се мета на агресивни и нападни девојчиња. Добро не им е јасно на девојките дека господинот ОоОоо никаде не излегува без 12-мината од неговото лично обезбедување кои постојано го чуваат?
f9 Ova mora da e mojata specijalna edinica-F9-ovi Angeli...
ozonce
quote:
Originally posted by kopacot
jas da bev ko ke gi zemev skloci vid ne ke se videa :)) kokoski :)
ami jas da bev... ko ke gi zemev u krevet vid ne ke se videa :))