Возел 35 години без возачка дозвола
Возел 35 години без возачка дозвола
sapeski Еден 60-годишен Швајцарец бил уапсен од полицијата поради возење без возачка дозвола по што било утврдено дека тој никогаш не полагал возачки испит. Откако полицијата го застанала при редовна контрола на автопатот А5 во кантонот Берн, тој објаснил дека редовно возел веќе 35 години без возачка дозвола и оти никогаш не направил прекршок. Истакнувајќи дека не ја знае точната километража што ја поминал за 35 години, човекот посочил оти во последните три години поминал скоро 50.000 километри. [img]http://vesti.mt.net.mk/images/vozac.jpg[/img]
OooOo imam mnogu vakvi sluchki prochitano :)) Alal da mu e!