Руски пингвин
Руски пингвин
sapeski http://www.npenpecc.ru/igra.swf
yURI slabo :o) samo 152 ...
sapeski Да ја ослабеш тетката повеќе ќе лета :D
јузер Да леташе тетката ќе ослабеше повеќе