Рап
Рап
n/a http://www.4fun.com.mk/rap.mp3 Тежина 700 кила. Маст хев.
n/a Мадаљин мендољин ај у пичку материн! Ви текнуе на Ристе од Припор песната? Е таа гола вода е за оваа ;-) Клик на повеќе и симињај рапчево одма! (мала е за 2-3 мин. се симиња)... [img]http://www.4fun.com.mk/imgs/news/siptar.jpg[/img] http://www.4fun.com.mk/news.asp?id=204
StormAngel [:D]
Causesku Пер абе ова го имаат и по телевизија пуштено мислам....не сум баш сигурен. Али лудница е :)