Најбољи филм на фестивалот, и најглуп
Најбољи филм на фестивалот, и најглуп
јузер Досега гледав 3 филма, а убедливо најкатастрофа беше 29 Палми. И тоа го даваа реприза од толку што е ДОБАР. Што да ви кажам, филмот беше толку одбивен што изгледувањето до крај беше тешко измачување за гледачите. Инаку ја се прснав од смеење, како да гледам некоја страшно добра комедија. А за пофалба беа бразилскиот Фотокопирант, и словенечкиот Кајмак и џем.