Definicii
Definicii
GoDsHaNd Дефиниции ЉУБОВ: Збор од пет букви - два самогласника, три согласника и два идиота. АРХИТЕКТ: Тип кој не бил доволно маж да стане инжинер ниту доволно педер за да стане дизајнер. БАНКАР: Тип кој ќе ти го позајми својот чадор на сончев ден и ќе ти го побара назад кога почнува да врне. ИЗВИДНИК: Дете облечено како кретен кому му командува кретен облечен како дете. КОНСУЛТАНТ: Тип кој ќе ти го симне часовникот од рака, ќе ти каже колку е саат и после ќе ти го наплати тоа. ДИПЛОМАТ: Оној кој ќе ти каже да одиш у пизду материну и тоа ќе ти го каже на таков начин што едвај ќе чекаш да почне патувањето. ГЛАВОБОЛКА: Контрацептивно средство за жени. ЕКОНОМИСТ: Стручњак кој утре точно ќе знае зошто она што го предвидел вчера не се остварило денес. КВАНТЕН ФИЗИЧАР: Слеп човек кој во мрачна соба бара црна мачка која не е таму. ФУДБАЛ: Тоа е она за што се мажи секоја жена, без да знае. HARDWARE: Дел од компјутерот кој прима удари секогаш кога ќе погреши софтверот. ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ: Индивидуа која поседува кашпацитет да размислува повеќе од два часа за нешто што не е секс. ЈАЗИК: Сексуален орган кои некои идиоти го користат за говор. ПРОГРАМЕР: Тоа е оној тип кој ќе ти реши проблем кој не си ни знаел дека го имаш на начин кој не го разбораш. ПСИХОЛОГ: Оној кој гледа во сите останати кога некоја згодна девојка ќе влезе во просторијата. ТИМСКА РАБОТА: Можност вината да се префрли на друг.
ozonce hmmm GoDsHaNd slabi mizantropski definicii si dal
GoDsHaNd Abe aj?