Песна за Тхиеф и остали
Песна за Тхиеф и остали
fio [url="ftp://[email protected]/racunajte_na_nas.mp3"]кликни_ме[/url]
Thief Си го ставил постов кога јас бев по семинари, па дури сега го забележав... има уште неколку добри: „Три пут сам видео Тита“, па „Друже Тито ми те се кунемо“... Ееее, се тоа Тиф има дома! [:D]