do site Administratori i Moderatori
do site Administratori i Moderatori
a-pin-dim Vi kazuvam na vam oste ednash da bide moj topic promenet veke na ovoj forum ne idam ..... daj ne pravite vakvi gluposti sakate da unistete sve izgleda.... vaka li ke pravime drzava!

da se nadovrzam za topicov ozbilno vi vikam prestanete so vakvi gluposti da menite topici sepak pak ke kazam uste eden moj topic ako bide promenet licno go napushtam forumot kako nekoj ostanati clenovi na forumot!
a-pin-dim
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dime izrastoku:)
Sega samo so mi kaza deka vaka si pokazuvala ti ljubov sprema site mashki ali neznam dali e toa vistina :o)
SpaceLily za izrastoci ko tebe samo vaka
RaGeAnGeL dime jas te sozaluvam:)
OooOo Topic-ov e postaven pod FAQ Vmacedonia. Ako nemate shto da prashate vo vrska so forumov, nema potreba da pishuvate tuka.
a-pin-dim
quote:
Originally posted by OooOo
Topic-ov e postaven pod FAQ Vmacedonia. Ako nemate shto da prashate vo vrska so forumov, nema potreba da pishuvate tuka.
jas mislam deka mojeto pitanje e jasno i glasno ako vija adminite se zezate vaka sprema posetitelite na forumot poarno zatvoretogo forumot..
OooOo Tvojto pitanje e odgovoreno od tvojto Shema drugar'to. A mojto post beshe za tie shto pishuvaat na topicov bez vrska i kolku da se najdat u muabet.
a-pin-dim
quote:
Originally posted by OooOo
Tvojto pitanje e odgovoreno od tvojto Shema drugar'to. A mojto post beshe za tie shto pishuvaat na topicov bez vrska i kolku da se najdat u muabet.
okej OooOo ovdeka si vo pravo ali za zal Shema ne mi e drugar tuku prijatel po sto ako mu bef drugar ke bef do sega @ na macedonia :o) btw... mislam deka bese sve razjasneto vo veza so mojeto prashanje ke molam ovoj topic da bide zatvoren...
Thief Диме, „ни смо ми те среќе“, да не‘ напуштиш! [:D][:D][:D]
n/a
quote:
Originally posted by a-pin-dim
Vi kazuvam na vam oste ednash da bide moj topic promenet veke na ovoj forum ne idam ..... daj ne pravite vakvi gluposti sakate da unistete sve izgleda.... vaka li ke pravime drzava! da se nadovrzam za topicov ozbilno vi vikam prestanete so vakvi gluposti da menite topici sepak pak ke kazam uste eden moj topic ako bide promenet licno go napushtam forumot kako nekoj ostanati clenovi na forumot!
Golem qur ako go napustish forumov!!!Ke placat adminite za tebe!!![8D]
DJ_SHEMA пин, кој топик беше сменет?
killerr Poll Question: denes na kanal 77 slushav edna jaka tema pa moraf da ja primenam ovdeka na forum po sto site zeni ke bidat aktivirani vo ovoj topic :o) ovdeka se glasa za naj ubav covek od nabrojanive :o) Choices: Branko Crvenkovski Sasko Kedev Zudi Dzelili G'zim Ostreni vaka trebalo da bide ali kako shto e ubeden apindim vika deka nekoj od administratorite go stavil i negovoto username: Choices: Branko Crvenkovski Sasko Kedev Zudi Dzelili G'zim Ostreni apindim pa videl se nalutil i go trgnal
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA
пин, кој топик беше сменет?
DJ_SHEMA Епа пин дим, прими извинување. Било најверојатно со хумористична намера, ама сепак не треало.
ohriganka A ushte e na forumov!? Pa daj banirajte go chim izrazil zhelba za ban!
SpaceLily ama nemojte vaka coekov se zakana deka ke go napusti forumov aman nemojte sho prajme posle bez nego;)))
StormAngel Imajte be malku usul.[:)]
The`bItCh
quote:
Originally posted by SpaceLily
ama nemojte vaka coekov se zakana deka ke go napusti forumov aman nemojte sho prajme posle bez nego;)))
jas kje urlam od plachenje ako si zamine dime od forumov [;)][:D]
a-pin-dim
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA
Епа пин дим, прими извинување. Било најверојатно со хумористична намера, ама сепак не треало.
toa na drug a ne na mene :o) a za drugite useri mislam deka nema potreba ovdeka da pishuvat po sto ne se odnesuva za niv tuku za site administratori i moderatori .... sepak go rasipuvate renometo na forumot ali jas ovdeka nisto ne sum i nisto poveke ne mozam da kazuvam sto sakate pravite.
SpaceLily ko sho znajs ti da pisis na topici kaj sho ti nemas vrska taka ke pisime i nie da si znajs|:)
a-pin-dim [quote]Originally posted by SpaceLily
ko sho znajs ti da pisis na topici kaj sho ti nemas vrska taka ke pisime i nie da si znajs|:) [quote] jas pishuvam kaj so si treba ako ti smeta tvoj problem e toa
SpaceLily Dime izrastoku:)
deni taka e dime ubi gi
ozonce long live the king