Bez Ime
Bez Ime
ace6vel Камерун изненадена од дечко си Камерун Дијаз е воодушевена од своето момче пејач- Џастин Тимберлејк. Убавицата која одлично се снаоѓа во Холивуд забележува дека и нејзиниот сопатник исто така му лежи глумата. Како што знаете поп-ѕвездата игра главна роља во филмот „Едисон“. Камерун стапи во контакт со својатапријателка Дру Баримур за да и се пофали за способностите на најзиното момче и секако да ја задолжи да им најде некој добар филм во кој тие двајцата заедно ќе заиграат. Ваквите побарувања на Камерун се должат на тоа дека Дру се води како една од најпробивните продуцентки во Холивуд. ИДИВИДИ