Англиско-Македонски прирачник
Англиско-Македонски прирачник
sapeski Дали некој знае каде можам да набавам прирачник кој ќе помогне во изучување на македонски јазик а да биде на англиски јазик? (Евентуално и на германски). Цимерот од Кореа многу се заинтересира и започна да учи македонски (донекаде смислата и конструкцијата на речениците ја разбира) па сакам да му најдам книга што ќе може добро да ја научи граматиката и речникот да го збогати. Однапред благодарам.
sapeski Фала многу Thunder.
Thunder from down under ti najdov edna na amazon.com sapeski http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0299161706/qid=1082419538/sr=8-2/ref=sr_8_xs_ap_i2_xgl14/103-6107631-1728634?v=glance&s=books&n=507846