Zabranjeno Pushenje
Zabranjeno Pushenje
OooOo Zabranjeno Pusenje - Yugo 45 Kazu da su cuda svijeta Piramide Africke, Kazu da su cuda svijeta Velike rijeke Indije. Al' ni jedno cudo nije Bilo ravno onome Kad je stari uparkiro U bascu jugu 45 Skupio se sav komsiluk I pola rodbine, Ono pola nije moglo, Nije moglo od muke. Stara napravila mezu, Ispekla urmasice, Stari otiso u granap Po jos logistike Bilo je to dobro vrijeme, Sve na kredit,sve za raju jarane, U auto naspi corbe, Pa u trst po farmerke. Bilo je to dobro vrijeme, Te na izlet,te malo na more, U kuci puno smijeha, U basci jugo 45. Vozio komsija Franjo Da proda jabuke, Vozio komsija Momo Da mu zenu porode. Vozio ga dajdza Mirso kad je is'o u kurvaluke, Vozio go malo i ja kad bi mazno kljuceve. Bilo je to dobro vrijeme, Sve na kredit,sve za raju jarane, U auto naspi corbe, Pa u trst po farmerke. Bilo je to dobro vrijeme, Te na izlet,te malo na more, U kuci puno smijeha. U basci jugo 45. Virio sam jedno vece Iz basce cuo glasove Momo,Franjo,dajdza Mirso Nesto tiho govore. Onda pruzise si ruke Na komsiju se ne moze Onda popise po jednu I razgulise. Izgledo je bas mali to vece nas Jugo 45 Izgledo je bas mali to vece nas Jugo 45 Pobjegli smo jednog jutra S dvije kese najlonske Prvo malo Lenjinovom, Pa preko Ljubljanske. Danas nam je mnogo bolje, Novi grad i novi stan Stari nam je posto fora, Kantonalni ministar Ali meni je u glavi, Uvjek ista slika,isti fles, Stara kuca,mala basca I u njoj jugo 45. Ali meni je u glavi, Uvijek ista slika,isti fles, Stara kuca,mala basca I jugo 45 pesnata za download ja ima [url="http://www.ak-miramare.hr/baca/mp3/jugo45.mp3"]TUKA[/url]
јузер Nedelja kad je otisao Hase, Ibro dirka,
GoDsHaNd Ama a sin mu ne mu ide nekako so muzikata:))
јузер Devojcice kojima mirise koza --> najbolja pesma svih vremena
GoDsHaNd Krsh e tekstov:)
ozonce Pishonja i Zuga :)
ace6vel tato gi slusa ovie bre :P
ozonce Pozdravi go tatko ti i kazi mu deka znae sho slusha :)
n/a Ibro Dirka, Pisonja i Zuga u paklu droge, Anarhija all over Bas carsija
SpaceLily TOOL zakon!
јузер Мурга дрот
n/a Мурга није обичан дрот!
OooOo Guzonjin sin U mojoj ulici ne prodaju se kifle, ne tece saobracaj i dim. U mojoj ulici nema fukare, Jer ja sam guzonjin sin. Oko mene rasu cempresi i drot, veceras imam party, a ujutru trim. Lepe zene dolaze kod mene, Jer ja sam guzonjin sin. Jede se kavijar, pije se dzin Ima se para, ima se s cim. Ponekad trava, nikad heroin Jer ja sam guzonjin sin. U skolu me vozi samo auto pravo sa mnogim sam pjevacicama spav'o. Sa sobom nosim svoj mali karabin Jer ja sam guzonjin sin. Moja raja me bas ne vole, zavide mi na moje uspjehe. A ja sa svima najbolje, a ja sa svima fin Jer ja sam guzonjin sin. Al' kad me ona zovne "Hodi malo 'vamo!", ja odma potrcim. Jer macehu ja volim vise nego starog Jer ja sam guzonjin sin Danas sam dobio svog novoga porsea i malko cu se voziti sa njim.
OooOo Zenica Blues U Zenicu kada podjem ja prate me pet-sest drotova okruzni sudija rek'o dvanaest godina dvanaest godina strogog zatvora. Tuzna je moja sudbina: zenu mi je krec'o Hakija krec'o Hakija, presudila mu cakija ne razumijes ti to ,druze sudija. Zenico, mrzim svaki kamen tvoj zbog tebe ja mrzim zivot svoj ko prezivi dvanaest godina u KP domu Zenica taj je pravi hadzija. 'vala ,Mujo! Raduje me jedna istina: iz KP doma vraticu se ja ali Hakija nikad nece sa Bara sa Bara se niko ne vraca.
OooOo Hadzija ili Bos Posao je dobar, a para laka, Burazera je muntovao Sefket Ramadani. Nije stigao ni da razmisli, A vec je bio u kombiju koji fura prema grani. Stigla su i prva pisma od njega, Pisao je da je cesto ispred nisana, Da voda holandske bakice, I da prodaje porno filmove. Stari se sekirao do ludila, A ja sam bio ponosan na njega. Jer moj burazer zivi od starog pravila, Il' si bos il' si hadzija. Moj burazer zivi od starog pravila, Il' si bos il' si hadzija. A onda ni glasa od njega Neki covjek donese starom tri milje maraka. Kaze, ovo salje Sefket Ramadani, Toliko valjda kosta zivot vani. Neki kazu da je htio da se osamostali, Neki nisu nista rekli ili nisu znali. U kuci gori svijeca pored ikone, Ali ja ne vjerujem nikome. Jer moj burazer zivi od starog pravila, Il' si bos il' si hadzija. Moj burazer zivi zbog starog pravila, Il' si bos il' si hadzija. Moj burazer zivi zbog starog pravila, Il' si bos il' si hadzija.
OooOo Srce, Ruke i Lopata Domovina nasa je rodila hiljade i hiljade junaka. Jedan od tih delija, to je moj komsija Avdija. Nije bio on niti bombas, nije bio on niti sportista, Sve sto je imao od oruzja to su srce, ruke i lopata. Zemlja je bila srusena,valjalo se dizati iz pepela. Radio je tada Avdija k'o sto radi deset armija. Jednog je dana, dvaes' treceg oktobra, Zlatna znacka udarna zasjala na njegovim grudima. Dugo ce se sjecati Avdija tog jesenjeg podneva. Dugo ce se sjecati rijeci jednog od drugova: Ti si nas ponos, Avdija, ti si nas ponos, k'o zastava. Nasla se i slika njgova usred fabrickih novina. Njegov je dan udaran, A njegov san Hiljadu tona za jedan dan. Njegov je dan udaran, A njegov san Hiljadu tona za jedan dan. Dodjose nova vremena, izgubi se negdje Avdija. Zaboravismo svi na njega, imamo dovoljno bagera. Samo ponekad, pred Prvi Maj, zovne ga direktor osnovne, Da uvelica proslave, prica anegdote i podvige. Tog dana Avdija pokupi plakete i ordenje U okicenom razredu pocasno mjesto zauzme. Prije nego pred klince izadje, koju ljutu popije, Kao pjesnik sto ne vjeruje u vlastite stihove. Njegov je dan udaran, A njegov san Hiljadu tona za jedan dan. Njegov je dan udaran, A njegov san Hiljadu tona za jedan dan.
cile Necu da budem svabo [:D]