Имам еден пријател од Прилеп
Имам еден пријател од Прилеп
DJ_SHEMA И се најдовме баш пред некој ден на мирк, не сме се чуле одамна. Си правиме муабет како е што е, ми кажува дека се е супер во градот под Марковите кули. Тој има доста земја и ја користат за обработување тутун. И му викам како бидна бизнисот лани со тутунот. Абе, вика, супер беше, убава пара фативме, ама не е како порано што беше. Е тоа е викам, се сменија времињата. Да бе вика, ама знаеш понекогаш си викам усвет да фатам, џабе и тутун и овие десет декари и сета таа мака дур го обработуваме кога жена ми стално кај комшијата пуши.
јузер Иначе и ја имам нива (т.е. ниви) во Прилеп, ама живеам во Скопје така да пред некое време идам таму и што ќе видам: комшијата си ја присвоил си направил пат врз едната нива, другата се уништила скроз, третата си ја запоседнал некој на диво...
keyhook
quote:
Originally posted by јузер
Иначе и ја имам нива (т.е. ниви) во Прилеп, ама живеам во Скопје така да пред некое време идам таму и што ќе видам: комшијата си ја присвоил си направил пат врз едната нива, другата се уништила скроз, третата си ја запоседнал некој на диво...
vic e ova?
SpaceLily humor:)
јузер Убо реков ја "САП Прилеп" и нема проблеми
kopacot ekoloski tutun sadete....za da ne odet zenite po komsii mnogu mnogu :)