Kомпјутерска литература
Kомпјутерска литература
n/a Resavanja problema, popravka i nadgranja PC-a Do kraja Автор: Stephen J.Bigelow Издание: II издание Страни:1444 Ниво:Средно, високо Јазик:Српски Издавач:Kompjuter Biblioteka Издавач на оригиналот:Mc Graw Hill Додатоци:CD со преку 120 услужни и дијагностички програми Повез:Тврд Info: http://www.kombib.co.yu/knjiga_det.php?Knjiga_ID=105 Цена:2 900 ден. (Цената на оваа книга во застапништвото (Alexandria.com.mk) на Kompjuter Biblioteka за Македонија e 3260 ден.) ========================================================================== TCP/IP (Nauciti za 21 dan) Aвтор: Brian Komar Издание: III издание Страни:604 Ниво: Основно, средно Јазик: Srpski Издавач:Kompjuter Biblioteka Издавач на оригиналот: SAMS Publishing Повез: Мек Info: http://www.kombib.co.yu/knjiga_det.php?Knjiga_ID=123 Цена: 900 ден. (Цената на оваа книга во застапништвото (Alexandria.com.mk) на Kompjuter Biblioteka за Македонија e 1150 ден.) Contact e-mail: [email protected]