Скопска Пивара воведува нова услуга
Скопска Пивара воведува нова услуга
OooOo
Бесплатна доставка на производите на Пиварница до вашиот дом
[img]http://int.utrinskivesnik.com.mk/izdanija/1478/11544.jpg[/img] Под мотото ?Пиварница во вашиот дом", а на задоволство на своите потрошувачи, Пиварница "Скопје" од утре воведува нова услуга - бесплатна доставка на пијалаци. Услугата првенствено ќе можат да ја користат жителите на Скопје, кои со само едно свртување на бесплатниот телефонски број 0800-18-888 ќе можат да ги добијат производите на Пиварница директно во својот дом. Дистрибуцијата на пијалаците ќе се врши бесплатно, во време и место што ќе ги одбере нарачателот. Корисникот на услугата единствено ќе треба да ја плати сумата на порачаните производи по малопродажна цена. Покрај бесплатната доставка, уште позната и како ?Цалл цатеринг", услуга која се користи во речиси сите европски земји, Пиварница ќе им овозможи на заинтересираните и целосна бесплатна услуга за точење и сервисирање на пијалаците на самото место со помош на демобар и бармен. Оваа услуга ќе биде достапна за користење кога нарачателот ќе организира посебни настани, роденден, забава, свршувачки, матура... Консумирањето на производите на Пиварница токму на вакви настани е наедно и главен мотив за воведување на новиот тренд во своето работење, чијашто целна група се токму потрошувачите на домашни забави. Со оглед на искуството што го имаат големите европски компании кои нудат бесплатна доставка на своите производи, од Пиварница "Скопје" најавуваат дека за кратко време бесплатната доставка на пијалаци ќе им биде озвозможена на сите корисници низ државава.
Strelec БравоС!
kopacot ajdeeeee hronici......prajte smetki :)
Maverik
quote:
Originally posted by kopacot
ajdeeeee hronici......prajte smetki :)
A moze li na pisanka [:)]
kopacot cej da go naostram molivof...deka dolga e listava na pijanici :)) Strelecccccc ne go otvaraj be pred koperacija pivotooooooo
Strelec
quote:
Originally posted by kopacot
Strelecccccc ne go otvaraj be pred koperacija pivotooooooo
Веќе су седнат на превртена гајба и со засукани ногајци!
kopacot ostaj to....pocna da shurkas naokolu....priberi se bre....ne te licit na godinjeto...:)) p.s gajbata ja pukna.....zej stoLe tronozno :)
Strelec ја засебе нема време, па ќе шурка наоколу!:( те чека итебе пред коперација вечер... обуј ги апостолките и ела таму да виткаме тутун и лаги да кажујме!
kopacot tutun ne pijam....ama za lagi kazuNje ke go zeam OooOo kao predpojacanje :) ozbilno......furate tamu apostolki ?:))))
Strelec абе само взима... на снегојте:)
kopacot ko indijancine so onie za tenis :)))
acelav kopacov da znajte e lom