Koj saka da bide MILIONER?
Koj saka da bide MILIONER?
marjanmkd Zosto vo Makedonskata verzija na MILIONER nikoj ne stignal podaleku od 11-to prasanje, za razlika od hrvatskata verzija kade sto skoro site stignuvaat barem do vtoriot prag?
dzadzev Според мене ниту едно од наведениве не е причината за нашиот неуспех. Едноставно, НЕМААТ МУДА !!! Ги искористуваат џокерите на прашања каде што го знаат одговорот, само сакаат да си го потврдат знаењето за да не останат без ништо, никој не сака да ризикува да одигра без џокер и секој се задоволува со некоја помала сума на пари (што е и логично кога се наоѓаме ва ваква економска криза, 32 илјади, 32 а ич)