killerr ме банира бадијала
killerr ме банира бадијала
IntelInsideR Ова колку за топик беше. Елем,прашањево е дали killerr (Кој ти даде ваков ник да у *бам све) е доволно гушкан како мал? Па шо мислиш бе имбецил еден дека ЈАС IntelR ке те молам да ми симнеш бан? Ма дај,ти си толку ниска врста на живот шо јас не обраќам внимание на тебе. Јас влегувам на #macedonia и излегувам кога сакам.Капираш? Чекам Reply (ако си маж) ( шо не верувам)
IntelInsideR killerr koristi linux (luzer)