Prasanje do BorisVM - Vtora epizoda.
Prasanje do BorisVM - Vtora epizoda.
pr1nc Zasto e na ban *!*@212.* ? na ovaa IP se korisnici na MOL i na Unet (provajderi so najvise korisnici).
HaCkEr` Kejf be:)
HaCkEr` spored pravilo.. on e menager na kanalot.. kanalot e negov i moze cel mol, cel mt.net, cel On.net. da go stavi.. i nikomu nishto da ne odgovara.. taka da dzabe i da krevame prashina:)
The_Crow Od deneska nema vise korisnici na mol i on net. Kako sto razbrav telekomot gi skinal lokalnite provajderi i ne moze da se priklucuvaat na niv. Ete sto ti e klasicen primer za monopol. Ako ti odgovara ti odgovara ako ne koj te ebe so izvinenie na zborot. I vo slucajot so #macedonia e slicna situacijata. Pozicijata na Boris e monopolska toj ban ne e verojatno staen za dzabe za lepe oci ili za nesto slicno, banot e mavnat verojatno zaradi nekoi problemi za koi operite mislele deka treba da se mavne i go mavnale. Nema zasto nema zatoa
NARCIS` dobar dudlacki odgovor
pr1nc od koj narcis`? od tebe ili the crow? ako me prasuvas mene,mislam deka tvojot komentar bese duboko vovlekuvanje u smisla pushenje. ama mene pa koj me prasha.... prashanjevo e do BorisVM,fala na participacijata inace... Pozdrav.
NARCIS` toj so pisal posleden za nego se odnesuvase toa,a ti ne trcaj ko prle pred magare
Ded0_MraZoT the_crow jas kako shto znam MT.NET kje bide monopol do 2005 a potoa kje dojdat podobri vreminja i za nas :o)
pr1nc a kako gledas na toa "posleden"? od dole nagore,ili od gore nadole? kako i da e,ti bese posleden so komentar pred jas da go pisam mojot. prle pred magare... i nemojte da mi kenjajte na topicot.najdete si drugo mesto. ima prasanje do nekogo a toj ne e nikoj od vas. ebave..
NARCIS` imash golemi usi zatoa taka ti rekov
Ded0_MraZoT Aha, a koga sme veke na ofaaa tema sakam da go prasham Borcheto dali ima na a'kl da stave nekoj @ od nashiot del na makedonia :o)))
pr1nc pak serish
NARCIS` taka ti se cini
pr1nc sto znam.. od ko zagubi acc na kanal, ne te eb*t ni tie transeksualci sto te rabotea porano.. nisto cudno da si zabegal
NARCIS` haha ko 1 ne si informiran dobro,ja ne izgubiv nisto tuku sam se povlekov poradi opravdani pricini.Ako ne e taka bilo koj @ od #macedonia moze da go potvrdi toa.
Ded0_MraZoT NARCIS` per, da ne ti davam bucki no na mene vaka da mi reche ne znam shto kje mu pravam :o)
pr1nc me boli mene za tebe. si gleam ja za mene nekako da se ulizam za acc. valjda kje kjaram taka nekoe tranny
pr1nc patem,upoznav edna jaka zenska. se vika klara. ke ti ja mestam. rageangel ke ti kaze nesto pojke za nea pokasno pozdrav.
NARCIS` Znaes koa ke zemes ti access koa ke ja napravite Golema Albanija
pr1nc aj sea ne maaj na nacionalna baza! da ne te kazam na cicko borce...
NARCIS` Ne te maam de so te povredi tolku,se plasis deka nema da imate Golema Albanija,i ako nema access jok burda [:D]
Ded0_MraZoT pr1nc per, kako i da e nekoj den, Sigurno MOSH kje dojdish do access :o)
pr1nc okej. seuste cekam odgovor od BorisVM! Pozdrav.
NARCIS` mn lesno se otkazuvas
pr1nc fala dedo mrazot da ti se vratit
Ded0_MraZoT "Ne te maam de so te povredi tolku,se plasis deka nema da imate Golema Albanija,i ako nema access jok burda" More kako sho gledam jas, poprvo kje i stavat na Albanci access nego li na chisto krvni makedonci od Istochna makedonia
NARCIS` aj ti ne lupaj gluposti,Boris ne e Branko
The_Crow Narcis mislam deka voopsto ne e mesto a ne e ni vreme za da se konfrontiram so tebe. Ako ne ti se svigaat moite postovi toa e tvoj problem. Inaku da gi narekuvas dudlacki voopsto ne izgledaat takvi. Gledaj si gi tvoite postovi i ne se zamraj za postovite na drugite.
NARCIS` abe ne filozofiraj od ko te znam takov si pa so da ne ne beshe dudlacki ..
Ded0_MraZoT "aj ti ne lupaj gluposti,Boris ne e Branko" Abre ne e, no kako shto gledam pochna da stanuva kako nego ! :o)
pr1nc Boris e car!
mafisKumA boys enough, OK [V] ve zamoluvam da prestanete da se ponizuvate [:(]