Дали муабетот за ОПШТИНИ...
Дали муабетот за ОПШТИНИ...
AntrAx спаѓа во оваа категорија?
Strelec Не... ако се работи за муабет за општините од политички аспект, тогаш треба да се постира на субфорумот 'Macedonia - News and Political talks'... а ако е муабет генерално за животот во општините, тогаш може да се постира на субфорумот ’Македонски Градови - Macedonian Cities’...
AntrAx Фала на исцрпниот одговор, него друго ми беше прашањето...