ubieni so zlato
ubieni so zlato
slasa Организацијата на Бин Ладен објави листа на награди кои ги дава за ликвидирање на луѓе од 'непријателските народи'. Е па драги мои, вака се котираме: * За секој убиен Македонец, организацијата Ал Каеда нуди 500 грама злато! Според есапот на Ал Каеда, Македонецот е двојно поефтин од Американецот, Русинот, Кинезот, Французинот и Британецот за кои се дава цело кило суво злато! Најексклузивна е понудата за Кофи Анан и Пол Бремер за чии глави се нудат по 10 кила. Ал Каеда не објаснува што со оние кои имаат двојно државјанство:) Целиот ценовник, на 'повеќе'!