Ајмо хакери
Ајмо хакери
ikooo http://www.try2hack.nl/levels/Try 2 Hack е веб сајт со неколку различни нивоа кои се заштитени со пасворди. За да минете едно ниво, треба нивото да го 'хакнете', потоа преоѓате во друго итн. лекција број 1: Security hint: ѕирнете во source code-ot
Strelec ikooo... веќе два пати е даден тој линк на други топици... затоа го заклучив овој! http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?whichpage=6&TOPIC_ID=6199#111389 (предпоследен пост) http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=6729 (воведен пост)