Kako makedoncite stanaa "bugari" vo 19 vek
Kako makedoncite stanaa "bugari" vo 19 vek
bitushanec Me interesira Vasheto mislenje kako e mozno za makedoncite da postojat dokumenti deka se deklarirale kako "bugari" i toa vo vtorata polovina na 19 vek. Kako makedoncite stanaa "bugari"? Ponatamu, kako ja komentirate falsifikacijata na "bugarite" koja ide do tamu sto sozdala nekakvi "ploci" uste vo 19vek deka Car Samuil bil Tatarski Car od Tatarski rod, pa duri i gi zakopale!
intel
quote:
Originally posted by bitushanec
Me interesira Vasheto mislenje kako e mozno za makedoncite da postojat dokumenti deka se deklarirale kako "bugari" i toa vo vtorata polovina na 19 vek. Kako makedoncite stanaa "bugari"? Ponatamu, kako ja komentirate falsifikacijata na "bugarite" koja ide do tamu sto sozdala nekakvi "ploci" uste vo 19vek deka Car Samuil bil Tatarski Car od Tatarski rod, pa duri i gi zakopale!
Прашај го наследникот на големобугарските идеи Љубчо,лидерот на пртијата кој си го присвои светото име ВМРО(ова е минато никој не ги есапи више)наследникот на В.Михајлов. Патем тебе врти сучи се околу тоа ти се врти паметот а од друга страна нешто ти сметаат оние кои тврдат дека потекнуваме од словени.Да не ја застапуваш идејата дека сме татари кои ги населиле пределите каде живееле древните Макдонци.